Joulun alusaikaa

O-ou... Pahaa Possua revitään, yhdessä tuumin eri suuntiin. Ei taida sen jo vähän muutenkin spitaalinen kroppa moista kestää. Nyt uupuu jo silmät ja ehkä pian joku raajakin. Melko julmaa, varsinkin näin joulun alla.. Ehkä siitä tulee koirien joulukinkku.

Meidän vika koirakerhokerta meni mönkään, töissä alkoi flunssa jyrätä päälle vyörymällä, tuntui että kuume nousi kohisten. Ilmoin kerhoon että nyt ei pysty ja lähdin sovittua tuntia aikaisemmin peittojen alle. Aika naatti olin kun kotia vihdoin pääsin, vällyjen alle en kuitenkaan, tietenkään, hevosille piti ottaa talliin uusi kanttipaali ja muutenkin iltatallin toimenpiteet tehdä. Niistä selvisi panadolin voimin, joka kyllä kohensi fiilistä huomattavasti. Sen jälkeen kun olen alkanut popsia lisä-Deetä, on flunssat olleet tällaisia, tulevat muutamien tuntien rytinällä, hetken voimalla ja tasaantuvat nopsaan. Jäävät pitkälti onneksi melko laimeiksi, siihen uskon nytkin enkä halua joulusta siunaantuneita vapaita kyllä sairastella, jos toki muutenkaan.

Koirakaksikko sensijaan porskuttaa terveenä eteenpäin niin että lumi pöllyää. Saatiin niin hieno kortti Kiran kasvattikodista ja nyt harmittaa. Harmittaa siksi, että suunnitelmissa oli jotain samantapaista, hieno jouluinen, aito kuvatervehdys Kiran kasvattikotiin, vaan miten kävi. No jos tottapuhutaan, kävi niin, että pari kertaa koitin toimia idearikkaana kuvaajana koirakersalle jouluhatun kera, ulkona lumisessa taustassa. Kuvaussessiot epäonnistuivat pahasti, kuvattava ei ollut millään lahjottavissa tonttulakin kanssa poseeraukseen. Kaikki, paitsi lumi, olivat hävinneet kuvasta kun nappia kohmeisilla sormilla sain painettua. Luottavaisin mielin ajattelin että nouhätä, vielä mä kerkeän ja pentuvintiön kuvaan kesytän. Joopajoo, niin varmaan juu. No, sit satokin lunta kokoajan, enemmän ja vähemmän eikä hommasta tullut mitään ja nyt ollaan jo tässä, 21.12.12. (Maailmanlopun päivä sitäpaitsi, iiik! Toivotaan nyt kuitenkin, ettei vielä tänäänkään, että ehdin vielä sen kortinkin tehdä, jos maailmanlopulle vaan sopii.)

Eli näin siinä sitten kävi. Kennel Wolf Magicille saksanpaimenkoiran kokoinen Hyvän Joulun Toivotus ja vielä suurempi kiitos upeasta pennusta, parempaa ei olisi voitu saada. Meillä on nyt vuosi aikaa harjoitella lakki päässä istumista ja uskon että ensivuonna, vähän aikaisemmin kuin tänään, hanskataan sekin homma jo aika hyvin! ;) Tänään sitäpaitsi otin uusia kuvia, tälläkertaa tulin puolitiehen vastaan ja jätin lakin suosiolla pois, eli lumi ja koira olivat kohteena. Aion ottaa kuvat nyt työn alle, katsotaan mitä saan aikaan.

Oikein hyvää joulunaikaa, ihan kaikille, aloitetaan tällä Taran kuvalla ja ehkä jatketaan vielä Kira-versiolla, jonka aion askarrella virtuaalisesti kasvattikotiin! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!