Wolf Magic Bolero

"Kira" 30.7.2012 - Wolf Magic
A/A - 0/0. SP0 - LTV0. BH.

I. Disco aus der Königshöhle, lonkat ja kyynärät - terveet, selkä - terve. IPO 3.

E. Black Chance Magic, B/B - 0/0. Selkä - terve. JK3, PAJÄ 3.

Taikasuteni. Pieni toivoni.

2009 Tiinan seuraajaksi tuli Tara. Silloin laumaan kuului vielä myös pieni ärripurrimäyris Nipsu. Yllättäen Nipsun 11vuotistalvella saama paha äkillinen sairaskohtaus vähensi tassulliset kahteen.

Sitten Tiinalla alkoi ikä painaa tassuissa. Tulevaa tyhjää, loputtoman isoa aukkoa piti löytää uusi tassullinen paikkaamaan, Tarankin kaveriksi.

Ensimmäiset ajatustenvaihdot Bolerosta käytiin jo hyvissä ajoin sen alkua, 8.12.11:sta. Sitten 30.7. syntyi 7 pientä sakemanninalkua ja pienten pohdintojen jälkeen varmistettiin tästä taikasusipentueesta meille yksi naskalihammas.

Bolero, joka sittemmin oppi kuulemaan nimen Kira, oli pienenä hyvin voimakastahtoinen pikku pimu, jonka ihmisystävällisyys ja rohkeus tekivät heti suuren vaikutuksen. Mielenkiinnolla seurataan mitä tästä tomerasta neidistä kasvaa, odotuksethan ovat periaatteessa melko tavalliset; Hyväluontoinen, rohkea ja toimiva, terve koira. Vaan niin surullista kuin se onkin, silloin tällöin tuntuu että tänäpäivänä se ei olekaan ihan niin tavallista. Paljon on epävarmoja, agressiivisia ja lyhytikäisiä, sairaita koiria, johtuen erinäisistä syistä.


Kiran taustatyö on tehty kuitenkin kokonaisuudessaan hyvin huolella ja antaa kaikki mahdollisuudet pikkuriiviöstä kasvaa toivomanlaisemme koiruus. Nyt on meidän vuoromme jatkaa tämän hyvän alun kanssa eteenpäin ja hyvältähän meno tuntuu, tällä hetkellä Kira on vähintään toivomusten kaltainen. Kiitos kasvattajalle hienosta pennusta!

Kiran sukupuu ja kuvia lisää tästä
Ja velipoika "Paso" ©Kennel Wolf Magic
Ja veljen alle vielä Kira itse, vihdoin kun vastaavaa kuvaa saatiin! Kiitos Teea!

Kiran iskä DiscoKennel Sissiheimossa ja emo Magin sukupuu ja Magin omat sivut. Alhaalla siskopentu "Hukka" ja veli Paso, pienenä. Olisi kiva saada sisarusten kuvia/kuulumisia, laittakaa ihmeessä tulemaan;  hepsisteam(at)gmail.com

Hukka ©Tiina Taskila

Paso ©Kennel Wolf Magic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!