Aufruhr Kauralastu

"Penni" 22.4.2017 - Aufruhr
A/A - 0/0. Panosteiitti oej kyynärä ja olka. OCD vtj polvi.

I. Aufruhr Elmar, A/A - 0/0.  SP0 - LTV0.
E. Senja von haus Heldmann, C/C - 0/0. LTV0. 


50g margariinia
2dl kaurahiutaleita
1tl leivinjauhetta
1rkl vehnäjauhoja
1dl sokeria
1 muna

Ainekset maailman parhaaseen kauralastuun, sanoo Kotikokki.net.

Tai sitten vaan yhdistetään yksi komea uros "Veeti" ja kaunis hulmutukkanarttu "Pulla" ja saadaan jälleen maailman paras Kauralastu, sekä muutama muukin herkkuleivonnainen 😄

Tervetuloa perheeseen Pullan ja Veetin Kauralapsi. Rohkea, tomera, mukautuvainen ja jumalattoman ahne. Pitkään ajatuksissa kohoteltu, lopulta nopeasti valmiiksi paistunut ajatus, joka toistaiseksi maistuu maailman parhaalta kauralastulta!

Taran pohjattoman syvää aukkoa paikkaamaan, meteliä ja elämää ylläpitämään. Tulevaisuuden huolta ja mahahaavaa kasvattamaan, iloa ja haastetta, naskalihampaiden reikiä. Tuhotöitä, elämisen jälkiä. Kuraisia tassuja, rakastunutta tuijottelua. Pienen pennun puhinaa, kirkumista, vaatimista. "Tämän kanssa en tee niin- ja tämän kanssa sitten tiedän tehdä näin" -fraaseja murskaamaan.

Penni Pentunen. Pähkitty ehkä pisimpään ikinä. Liekö Taran ikävä liian voimakkaana päällä, menetyksen pelko liian pinnalla ja syvällä. Vai hulmutukka emo, ihan kiva, se tukka - koira itse vielä kivampi. Hulmutukat ei vaan ole oikein koskaan sytyttänyt, sen verran syrjintää harrastan. Julmaa tiedän. Vaiko se, johon itse lopulta uskon, peikkona pelkona mielessä; Emo ceen lonkilla. Joskus ajattelin että pitää olla mahdollisimman priimaa, jotta olisi mahdollisimman pieni mahdollisuus saada jotain muuta itselleen. Pitää olla tervettä ja pysyvää. Kunpa se vaan menisi niin. Siksi pyörsin päätökseni. Koska emo oli kiva, isä oli kiva ja komea, kasvattajakin vallan mukava. Eikä ne lonkat ole se kaiken ydin, selkä ja kyynärätkin. Ei-ihan-priimoilla lonkilla pärjää kyllä. Tiedän, niin pärjäsi Tarakin BC:llä. Toivotaan ja pelätään, muuta ei nyt voida. Älä tule paha kakku - tule hyvä kakku.

Penni kasvaa kohti aikuisuutta. On kiltti ja helppo, mutta myös vahva ja kihakka. Tulta ja tappuraa, pehmeyttä ja kainaloista. Jännää, mitäköhän tästä oikein tulee.

30.5.18. päivitys.
Välikuvattu alkuvuodesta 2018 ontuman takia. Panosteiittia oej. kyynärä ja kasvuhäiriöepäily vtj:n polvi. Kuvauksen jälkeen alkoi suolistoh*lv*tti. Penni Menninkäinen meinasi kuihtua olemattomiin, syytä ei löydetty. Pitkä taisto kohti tasapainoista vatsantoimintaa kuljettiin, epäilyksenä sitkeä suolistotulehdus. Vihdoin alkukesästä koira oli siinä kunnossa että uusi rauhoitus oli turvallista ja etujalan sitkeän ontuman takia otettiin CT-kuvat takaa ja edestä.

Panosteiitti edelleen, nyt kyynärässä ja olassa. Vtj:n polven kasvuhäiriö selvä. Tähystyssuositus.
Samalla otettiin myös viralliset kuvat, jotka tulivat takaisin A/A ja 0/0. Harraste- ja treenikoiran elämää kestävä käyttöarviomahdollisuus 20-30%.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!