Pikku vinkki...

... ihan juu vaan pikku vinkki, kun kerran tuolta bongasin, jos koiraveräjää oot vailla vaikkapa Astra-merkkiseen kaaraan, tällainen on myynnissä. Harmi kun ei sovi omaan kaaraan, vaikka toivottavasti pian samanmoinen siellä olisi. (Kaikenlaistahan sitä voipi toivoa, lottovoitto kuuluu samaiselle listalle)

Korvat voi paremmin, syytä jäljitellään edelleen. Kiralla asusteenvaihtoaika, en muistanut mitä se onkaan, kun kunnon pohjavilla pölisee. Me ehkä hukutaan tähän karvaan, no on ainakin pian lämmin pesä täällä sisäpuolella taloa, koiranvillalla vuorattu. Kira sai muuten ihan yhtäkkiä leveyttä ympärilleen, se ei ole enää niin koipeliini mitä hetki sitten. Tuntui että ihan yhtäkkiä oli vaihtanut suuremman koiran pukuun. Tara on jo pieni sen vierellä.

Viime lihanhakureissulta tarttui hanskaan sellainen grippiliina, otetaan testikäyttöön kentälle, nahkaremmeli on super, muttei oikeen kentällä, perässä lepattaessa. Sotkeennun siihen ja se minuun, lisäksi se on kömpelö. (Minähän en ole, olen ketterä kuin norsunpoikanen!) Remmi ja narunjatke solmussa, iskee ärsytys jonka uhalla päästän koiran mielummin irti. No hyvin se kyllä viimeksi siitä huolimatta sujui, irtonaisella koiralla, ilman kömpelöä remmeliäkin, muttamutta... Luotto on grippiin kova, reenit menee ainakin varmasti paremmin sen kanssa! ;)

Ps. Mitä ihmeen vaatteita te oikeen muuten käytätte, sellaisia joihin ei tartu karvat, kestää vettä ja kuraa, eikä silti haudo narunjatketta tukahtumiseen asti?

6 kommenttia:

 1. Metsästysvaatteita. Esim Turun linja-autoaseman vieressä olevasta "Ase- ja Erä" liikkeestä. Merkeistä mm. Helikon on loistava. Kestää kulutusta ja mikä parasta, kura ja karvat tippuvat itsekseen pois sekä vaatteet ovat hengittäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kura ja karvat *paino sanalla karvat* tippuvat itsekseen pois", taidan käydä vaihtamassa kaikki vaatteet kyseisiin ;) Eivais, pitääkin kyllä käydä poikkeemassa ja tutstumassa, thänksit vinkistä! :)

   Poista
 2. Neljän beaglen kanssa asuvana ei ole tullut vastaan sellasta vaatetta minne ne prkl:een piikkikarvat ei tarttuisi. Niitä on joka vaatteessa ja vaatteiden alla ja korvissa ja jajaja..... Joku superliukas pandexkokovartalopuku vois olla ratkasu ;D
  Mutta mitäs sitten? Itteppä sitä on harrastuksensa valinnu, hyvine ja huonoine puolineen

  VastaaPoista
 3. Joo, sellanen spidermään-puku! :D Jep totta, ei mua niin kauheesti itteeni vilistävät villakoirat haittaa, mut töihinmennessä vähän joutuu välillä tuskailee että miten sais ne vaatteet ees pidettynä suht pulina. Nyt niissä on Taran mustaa piikkikarvaa ja Kiran harmaata leijuvaista ;) Treeneissä taas ois kiva olla vaatteet (+kengät!) joitten kanssa pystyy olemaan lähes kelissä kuin kelissä häsläämässä. Mulla kaikki on vaan noita tallivaatteita, jossainmäärin tuntuu että ne tarvis olla vähän erillaisia, vaikkakin molemmissa toi erikoiset sääolosuhteet tosin helposti saattaa yhdistyäkin :D

  VastaaPoista
 4. Sieltä metsästysvaatekaupasta, katso esim http://www.eratukku.fi/ , löytyy kyllä kengät ja vaatteet. Kevyempiä ehkä ja mukavia. Ja ei tarvitse silti missään eräjorma-asussa olla. ;)

  Paremmat vaatteet ja työkamppeet pitäs pitää jossain pussissa, ettei niihin karvat tarttuisi...ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Partsavarusteesta parhaat heppakuteet on hankittu, yks Haltin puku oli ihan loistava, sain sen 20v. lahjaksi ja se oli mulla ainakin 10vuotta! Kesti kaatosateetkin useammankin treenilenkin verran, hengitti ja oli kyllä ihan paras! Nyt on menossa sieltä kenkät, oisko olleet 4vuotta, ne ja niin hyvät että käytössä joka lajissa ;)

   Hinta se on joka kirpaisee, vaan onhan ne sitten kyllä hyväkin. Ehkä se on vaan mentävä keräämään pulloja ja sen jälkeen taas vaeltaa nämä metsästys- ja vaellusmestat, taitaa alepäivätkin pian startata! :P

   Poista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!