Söpöilyvaroitus

Varoituksethan pitää antaa aina etukäteen, jotta niistä on hyötyä. No, nyt varoitus on annettu. Luvassa on pari valokuvaa aikas ihkusta mäyrispennelistä, joka veljen perheeseen muutti. Ei hätää, kuvia ei ole luvassa vielä, jotta ehditte suojautua, vaan pian jahka saan kortin kamerasta taas purettua. ;)

Muuta höpinää sen verran että ruokapuolta on muutettu. Syystä tai toisesta se Eukanuba tuntui nyt siltä että sen piti vaihtua. Vaihtui pidemmänluokan pohdintojen ja maistiaisOrijenin perässä ANF:n lammasriisiin. Viljaton ja hiivaton. Lisäksi superherkkämahainen Aaron The Irliskin on tätä syönyt menestyksekkäästi ja Tintti-Enkelikoiruus söi Cibaun senioria sennupäivillään hyvin tuloksin, joten päätös oli loppujen lopuksi aika nopea ja halusin Eukanuban pois (Se oli se intuitio tai joku).

Päämeny koostuu siis raakalihasta, kanaa, kalkkunaa, sikaa, lohta ja sisäelimiä ja loppumenyy ANF:stä. Toistaiseksi vaikuttaa hyvältä, katsotaan mitä pidemmässä juoksussa sitten alkaa olla. Tara on ainakin upeassa kunnossa taas, sehän vähän tuossa "kuihtui", lisäsin lihan määrää ja tulos näyttää hyvältä. Kirakin on saanut vantteruutta aikalailla. Jos jollakulla kokemuksia tästä em:sta, kerro ihmeessä! (Ja kiitos taas Kiran kasvattajalle, joka jaksoi erittäin kattavat ajatukset ruokinnan suhteen koota, pähkäilyjeni tuskissa!)

Mitäs vielä. Koiramaailman häppeninkejä, Metsämäessa pingotaan joka mustin kiihdytyskisoja tänä [edit] lauantaina SUNNUNTAINA (klikkaa kuveja niin näät tekstinkin tai jos ei siitä huolimatta näy, klikkaa hiiren oikealla namiskalla kerran, valitse näytä kuva ja ehkä vielä yksi klikki, jottei liian helpoksi menisi). Jos Tara olisi ollut varmasti kunnossa ja hallinnut tuollaiset tilanteet vähän paremmin, olisi voinut olla hauska mennä paikalle. Se on kyllä sakemannimaailman täysverinen. Kiitää miljoonaa. Ja sakemannimaailman ravurikin, ravikin siltä taittuu äärinopsaan. Kira laukkaa vieressä - tämä vetää ravilla. Nyt on ollut kyllä pitkä, hyvä jakso, liikkeet on olleet puhtaita ja letkeitä. Tätä edelsi joitakin viikkoja sitten taas epäpuhtaus, ilmeisesti spondyloosi aiheutti kiusaa. Kipulääkkeitä ei kuitenkaan ole tarvittu, tuntui että homma lähti korjaantumaan jo ihan sillä kun lihat saatiin takaisin luitten ympärille, hyvä niin.

Ja tulevaisuuteen; Ypäjällä luennoidaan ruokinnan ja valmennuksen tiimoilta, 28.9. Olin aika haltioissani tämän bongatessani, hevosten ruokinta- ja valmennusluentojen perässä on tullut laukattua, nyt olisi koirillekin omansa tarjolla! Voisi olla ihan mielenkiintoinen kuunneltava siis, katsotaan.

Niin ja muutama sana Kiran idoliksi nousseesta, erittäin tärkeää työtä tekevästä Sankarikoira-Kepusta (Aufgewect Ykä) joka löysi pienen, kadoksissa olleen pojan. Lue / kuuntele juttu tästä. Kaksikko on tehnyt tärkeää työtä jo jonkinaikaa ja palkittu ennenkin, mm. Vapepan toimesta. Hienoa työtä! Mahtavaa että koiran loistavia ominaisuuksia käytetään tarpeelliseen ja tärkeään asiaan. Tämä olisi Kirankin kanssa hieno tavoite, mutta jos se remminjatke saisi nyt edes sen perustottiksenkin palikat kasaan... ;) Haaveilla kuitenkin voi, saa ja pitääkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!