Onnea Taikasudet!

Vuosi sitten ©Kennel Wolf Magic
Voi mahoton. Kira Taikasusi täyttää tänään yksi vuotta. Minne se aika karkaa, kohta ollaan jo aikuisia. Tai sitten ei, täällä ollaan varmaan aina vähän pentuja.

Vuosi sitten vielä kuumeisesti pähkin, onko hyvä aika ottaa uusi penneli perheenjäseneksi, miten Tara suhtautuu asiaan, minkälaisen haasteen penneli tuo, tuoko yhtä paljon kuin Tara? Toihan se pikkupennelinä, jopa enemmänkin, varsin kipakka ja määrätietoinen pikkumimmi naskalihampainensa ja lujalla tahdolla. Sitten pohdin minkälainen pirttihirmu siitä kasvaakaan. Ei kasvanut pirttihirmua, kasvoi superhieno koiruus. Mitään en vaihtaisi pois, parempaa laastaria sydämen suureen haavaan en olisi voinut saada Tinttimummon lähdön jälkeen. Sanotaan että kaikella on aikansa ja tarkoituksensa, Kira on siitä erinomainen osoitus.

Pieni tassunjälki kasvoi isoksi.Kiitos Leila / Kennel Wolf Magic, narunjatke epäili, onko siitä viemään koiraa eteenpäin kasvattajan toivomalla tavalla, kiitos Leila että uskoit ja Kira tänne saatiin. Toivotaan ja tavoitellaan, että päästään tavoitteisiin, ehkä hitaasti mutta pätisikö tässä sitten se varmasti? ;)

Kiran lahja, jota se tuskin itse kovin arvostaa, on maalausta vaille valmis. Kuvia tulossa, myöhemmin.

Ps. Meillä on nyt tukena ja tsemppinä aivan mahtava sisko-Sitkan oppivideo, sitä katsotaan ja treenataan, laitetaan vaikka tavoitteeksi että vuoden päästä me ollaan Kiran kanssa ainakin lähes yhtä hyviä! ;) Katsokaa miten upeaa menoa, varsinkin kohdasta 2.22. alkaen! Mahtavaa Sitka ja Jenni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!