Kuuma, tylsäää...

Oho, ompas aikaa vierähtänyt. Ja mitäs sitten on tapahtunut, ei niin mitään. No juurikaan. Kuumaa oli, niin kuumaa että jopa Tara tuli sisälle etsimään viileämpää paikkaa tai oleskeli tallissa varjoissa. Ja koska oli niin hapetonta, jätettiin peltolenkit pois ja hengailtiin + suoritettiin pallojen ja pulikoiden etsintää kainalonkorkuisesta peltoheinästä. Se periaatteessa on/olisi ja olikin hauskaa, mutta hapeton ympäristö yhdistettynä pulikkaa raivoisasti mälväävän Tara The Kuuma-Kaisan kanssa ei ollut kovin hyvä yhdistelmä, kohta keittää taas... 

Muistatteko kun pohdin tätä koirien palautumishommelia? No vähän sen jälkeen näin että lihakaupassamme Dog Sport Centerissä oli -50% uusiin pakkauksiin siirtyvät Fit Dogin palautus- ja energiajuomajauheet Recovery ja Energy. Koska olin täysin ummikko, (tässäkin) otin yhteyttä DSC:n puoleen ja kysyin, sopiiko nämä tällaisille "tavispulliaisille", kun ei nyt mitään himo/kisareenareita kuitenkaan olla. Nopeasti ja ystävällisesti inffottiin että sopii hyvin, eikun koittamaan.


Itseasiassa Energy oli käytössä jo Kiran kasvattipäivillä, kun en uskaltanut ruokkia kovin vahvasti, muutenkin autoilussa aika-ajoin vähän pahoinvoivaa koiruutta ja tuntui toimivan reissussa hyvin, ainakin koira oli reipas ja hyvinvoivanoloinen. No, olen nyt muutamaan otteeseen Recoveryä käyttänyt näiden kuumien puuhien jälkeen ja kyllä melkein uskaltaisin väittää että varsinkin Taralla on hyöty havaittavissa. Kira osaa ottaa iisimmin ja rauhoittua mutta Tara, joka todella painaa sata lasissa loppuun asti, tuntui palautuvan iät ja ajat näistä omista "Kaikki-tai-ei-mitään"-suorituksistaan. Ensin huomasin pientä makuanalysointia, mutta nyt, kun todella oli kuuma ja janokin sen myötä, kelpasi tarjoilemani Recovery Drinks aika huitasemalla huiviin. Ja kyllä, tämän jälkeen Kuuma-Kaisa rauhottui nopeammin. 

Koska molemmat ovat jauheita, saa shaker toimia aika voimakkaasti jotta ne hyvin sekoittuvat veteen, varsinkin Energy, joka on vielä rasvaista. Näihinhän löytyy myös ihan vartavasten tehty shaker, mutta meillä toimii kivennäisvesipullo (joka siis tyhjennetty narunjatkeen toimesta aikaisemmin) ja tratti. Vesi, jauhot tratin kautta ja hurrrrrrja ravistus; Voilà!

Eli varmasti ihan toimivat lisät näin kuumilla ilmoilla ihan "taviskoirillekin", reenien tai liikunnan jälkeen. Lisätiedot siis Fit Dogin sivuilta ja ainakin DSC myy täällä meilläpäin ja osaa kertoakin näistä lisää. Viilennysmanttelin hankinta pyörii vielä mielessä. Ja loppuun pari hölmöä kuvakevennystä, klikkaa kuvasta niin aukeaa suurempana... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!