Liikkuvaa kuvaa

Ja sitten vielä hetkeksi takaisin Taikasusipäiville, 8.6. Olihan se kamera sitten hankittava pitkän harkinnan jälkeen ja vielä testiajoa suoritettiin ko. häppeningissäkin. Esitys ei nyt ole ihan sitten A-luokkaa, mutta kiva muisto, toivottavasti ainakin kaikille läsnäolleille. Siispä livekuvaa Wolf Magic-päiviltä -13, olkaa hyvät: (Äänet päälle ja muista katsoa tuolta videon alareunasta oikealta säätönamiskoista että asetus on HD:ssä, muuten kuvanlaatu on ihan surkea! Tietääkö kukaan saako asetuksen jostain niin että se on oletuksena täydet?)

2 kommenttia:

 1. Eipä tullut koskaan jutuksi mutta huomasin että Konan isäiti ja Kiran isoisoäiti on sama typy (Black Chance Ida) :D
  ... olen muuten tosi pettynyt että teistä ei ollut liikkuvaa kuvaa, olin jo valmistautunut nauttimaan esityksestä :/
  - Marika -

  VastaaPoista
 2. No ilmankos Kona on niii-in hieno! ;) Kuule, oli narunjatkeella sulattelua ihan paikallaankin olevien kuvien tiimoilta, on se ihme venkura! Ymmärrän Kiran turhautumista paljon paremmin, yritä siinä sitten lukea ja seurata sitä remmin venkuloijaa...

  Armottomia kapistuksia nää kamerat, toisaalta aika hyviä raipattajia, tuun joskus kuvaamaan teitäkin! :D (Ja mä sit niin tunnen aina jonkun piston sydämessäni, kun nään tai kuulen sut... Se on se "miks-me-ei-olla-oltu-treeneissä - pisto... Ryhtiliike, ihan pian ryhtiliike!! ;)

  VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!