Pikku Pahis

Kira. Oikea mallipentu, ei oikein mitään ole tuhonnut, no, paitsi kännyn usb-johdon, vyön, vähän sohvan patjaa... Muttei mitään suurempaa. Kiltti pentu. Nyt kiltistä pennusta on tullut pikkupahis. Sehän pääsi omasta arkihuonearestistaan pois, tänne Taran kanssa olemaan arkipäiviksi ja kas kummaa, hyvän alun jälkeen on sohva alkanut saada kyytiä, samoin kuin kengät! Saldona kengissä 1 bootsi, 1 vaelluskenkä ja 1 turvakenkä. Bootsista tuli entinen, tai sandaalimalli ainakin, turvakenkä eniten elävien kirjoissa.

Asiasta on pidetty aikaisemmin pieni puhuttelu ja nyt kotiintulijan bongatessa tihutyöt neiti on nolona "Oops! I did it again"... Liekö Tara tai PP taas yllyttämässä päivisin. Toivottavasti tämä vaihe ei kestäisi niin kovin kauaa. Samaten pieni toinenkin vahinko kävi eräs aamu, ihan normiaamumeiningeillä laitettiin ruuat odottamaan ja valmistauduttiin aamutalliin lähtöön ja ihan yhtäkkiä Pikku-Pahis pissiälirutteli eteisen lattialle. Laittoi hanan kyllä heti kiinni kun asiaa aidosti ihmeissäni Mitä ihmettä!?-ihmettelin, ja oli nolona. Eikun jatkopissille ulos ja luuttuamaan. Tänään aamulla vatsakin oli vähän sekaisin, mutta sekavatsa ehti kuitenkin ihan hyvin ulos. Onkohan ekat juoksut tulollansa vai sekottaako kuumat ilmat nyt  pakkaa, tiedä häntä. Vaan onhan tuo nyt kuitenkin aika kersakin vielä, voihan niitä vahinkojakin sattua, paremmissakin piireissä.

Herttainen joka tapauksessa on kun menee maahan seinänviereen ja katsoo alta kulmien Sad Sam-ilmeellä, "Sorry, se oli vahinko! Mää tykkään kuitenkin susta kamalasti! En mää pahalla!" 

Muuten ollaan tehty jälkeä, ei ihan helppoa, Kira pakkaa olemaan aika innokas, Tara taas jäljestää ihan omaan tyyliinsä, menee maahan ja ryömii pari jälkeä, nousee, tarkistelee ympäristöä, menee pari jälkeä, tarkistelee ja ryömii pari askelta... Vähän oli naurussa pitelemistä sen touhua seuratessa. Nojoo, kerkiää tämä vielä tästä hioutua.

Lauantai lähestyy, innolla ootetaan sisaruksien, emon ja kasvattiemon näkemistä, vähän toki jännittääkin, uskoisin että saan Kirasta olla kyllä ihan ylpeä, mutta tietysti vähän jännää, mitä jos laittaakin ihan ranttaliksi.. Ja miten pitkä automatka sujuu, Kiralle ainakin pitkä, ei ennen olla noin pitkiä reissattu, näitä pätkiä tässä vaan. Vaan eiköhän ne hyvin, fiksu kersakoirahan tuo.

Voihan läääääh! tätä hellettä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!