NOT sou cool...

Onneksi sade loppui. Ai kiva, ei tää sateenpitävä sadepuku olekaan sateenpitävä.. (Housut alkaa kastua läpi, rämpiessä jo kainaloihin asti ylettyvässä märässä heinäpellossa) Voitko Tara nyt lopettaa vetämisen, odota... Kira missä sun pallos nyt on, etsi pallo! (ja pian ollaan kaikki kolme Taran liinassa solmussa..) Jaahas kiva, ei nää kumisaappaatkaan sitten enää oo vedenpitäviä. (sukat kastuu...)

Äh, Tara istu... Vapaa.. No nyt ne häipyivät jonnekin, ei näy mitään heinäpellossa ei. Aha, tuolta ne jo tuleekin, EI PÄIN! EI PÄIN! Huh, jarruttihan se... Tara... Mennääs taas... Mitäs nyt, mitäs ne sieltä tonkii, varmaan joku kissan tai ketun wc-paikka taas, yök... MARS MARS, mennään! Ei, mikä siellä nyt oikeen on... Mitä hittoa?! (Ja tässä vaiheessa Kira ampuu eteenpäin suusta puolittain roikkuva raato heiluen) IRTI! IR-TI! (Ei tehoa.) PAIKKA!! (Ei tehoa.) MAAAHAN!!!! (Ei tehoa...) NYT P*RK*L* TÄNNE, MAAHAN, IRTI!!!! Hemmetin koirat! Ai nyt ne kuuli, mikä hitto sillä suussa nyt on, IRTI - KIRA IRTI!!! Noniin, tajushan se... 

Brrrrrhh... Hitto sentään, yök, kiva puoliksi nyljetty iso myyrä, rotta, mikälie... Voi YÄK-KÄ... Ja missä ne pallot nyt sitten on, ETSI! Eiieieieiiii! Kira eiiiiii! Eikun syökää ny kaikki vaan mitä löydätte, mikä ihmeen pala siitä raadosta sinne mahtoi jäädä, kohta on rippe ja yrjö kylässä, voi jessus... Etsi pallo etsi! Kellokin on jo paljon, töihinkin pitäis hei kohta lähtee, koittakaa nyt ees pliiiis....

Ote synkästä aamuisesta narunjatkeen yksinpuhelusta ja ajatustenjuoksusta. No nyt se jo hymyilyttää, koko juttu ja Juhannustakin pukkaa.

Juhannuksen suosituimmat koirarodut
Mäyräkoira, Kääpiöpilsneri, Lapinkullannoutaja, Suursnapseri, Pullodoggi, Jackdanielsin terrieri, Karjalankarhukoira, Vehnäolutterrieri, Trendisetteri ja Siperianwhisky. 
Juhannuksen koiraharrastus voi myös johtaa hankkimaan Vinttipimeenä-koiran ja Suomenajokielto-koiran. Jotkut saattavat tuntea myös Selvinpäinseisojan, vaikka se onkin suomessa melko harvinainen rotu.

Hauskaa Juhannusta! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!