Onnenamuletit

No nyt on tulossa ehkä maailman hienoin lompakko! (Mut ei kerrota vielä kellekään, tai ainakaan sille kaksjalkaiselle tyypille joka täällä asuu, se heti lyttäs että no et sä nyt tollasia tilaile, höh, no tottakai! Ei se vaan varmaan tajunut miten HIENO tämä tulee olemaan! Ja ei mitään paineita tekijälle, heh heh...;)

Nykyinen lompsa tulee 12 vuotta vanhaksi kesällä. Se on peräisin eräästä Turkulaisesta laukkukaupasta, jonka nimeä en valitettavasti kuollaksenikaan muista, haettiin vyölaukkuja Turun kuninkuusraveja varten vuonna 2001. Samalla reissulla sain lompakon kaupanpäälisiksi, koska silloinen, varmaan elämäni toinen, punainen lempakkoni veteli viimeisiään. Mutta että kiitos vaan laukkukaupalle, erinomaisen hieno sininen DGGL:n lompsa on palvellut menestyksekkäästi (Tosin jonkinsortin reikävikaa siinä oletettavasti on, koska se on aina kokolailla tyhjä?). Alkaahan se olemaan aika reissussa (pääsyypäinä hikiset hevosreissut) rähjääntynyt ja hävettää jo vähän ottaa se esiin, missävaan.

Olen jo varmasti vuoden tai ainakin puoli, kuolannut rakkaimman kaulakoruni loihtijan Miloun lompakkoja omalla kuvalla. Ja se oma kuva, kuinkas muuten, oli alusta asti selvä. Tara ja Kira. Kuvia oli vähän hankala hakea, tarpeeksi hyviä. Tara näyttää tässä paremmalta mitä uskalsin toivoa, kuvanlaatu ei ollut ehkä maailman paras, Kiran kuva taasen on kummityttöni Teean ottama, ja laadullisestikin loistava.

Suojelusenkeli-Tiina tosiaan roikkuu jo kaulassa, mikä olisikaan parempi tapa ottaa junnukaksikko mukaan kuin lompakko, siis silloin kun niitä ei konkreettisesti voisi mukaan ottaa. Mahtavaa! Ohessa vedos tulevasta lompsasta, ulkoasu ainakin lupaa ehdottomasti hyvää, toivottavasti myös sisäinen puoli. Koirakaksikko on joka tapauksessa onnentuojiani, joten ties vaikka tälläkin saralla, vaurastuttakoot lompakon sisäisen puolen! ;)

3 kommenttia:

 1. Aika hauska idea toi tommonen lompakko. Taatusti persoonallinen. :) Itelle on kertyny hiljalleen jos jonkinlaista sakukamaa, vaan ei vielä mitään oman koiran tai perheen entisten koirien kuvilla varustettua. Joku päivä päästään varmaan siihenki tilanteeseen vielä. Toivottavasti ei vaan itellä lähe käsistä niin, että kaikki kodin tavarat ja vaatteetki alkaa olla koirien kuvia täynnä. :p

  VastaaPoista
 2. Sellanen varotuksen sana autoonsa kiintyvälle, että älä pistä rotukuvatarraa auton ikkunaan, sillä sen kun teet auto menee heti vaihtoon! nim. kokemusta on
  Tekisivätkö hevosenkuvistakin tuollaisen lompakon?

  VastaaPoista
 3. Se se, että jos ihan höyrähtää, mä vähän jo huomaan niitä piirteitä ;) Vaikka ei meillä kotona kyllä juur oo kamalasti vielä mitään, oon kai niin alussa tätä villitystä varmaan vielä ;)

  Ja kiitos Taru varoituksesta, en ihan rotutarraa mut vähän sinnepäin on tilauksessa...;D Kyllä Milla taikoo kai mistä kuvasta vaan, ainakin hepsuista oli sivuilla, tsiikaa: www.milou.fi/Lompakko/Lompakko.html ja vaikka mitä muutakin hienoa! ;) (Pieni varoituksen paikka ja..;)

  VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!