Ultraäänisoundit

Koira kuulee mutta en mä eikä sunkaan pitäisi. Faktaa ei fiktiota. Silti tätä seuraavaa juttua jäin epäilemään.

Tossa aikaa jo sitten kun haahuilin pitkin Mustia ja Mirriä, etsien jotain kivaa pehmolelun tapaista, kestävää otusta PP:n seuraksi, jouduin toteamaan että lähes kaikissa pehmiksissä oli pilli. Ärsyttävä vinkuva pehmistyyppi taas ei tullut kyseeseen, koska Tara on sanonut niin. Tai miten sen nyt ottaa, jos Kira niitä käy vinguttamaan, kosahtaa Neiti Kuuma-Kaisalta heti. Tara itse sensijaan kiikutti juuri loppuviikosta piippaavan Wubba-kanin ulos ja käy nyt vinguttamassa sitä poneille, pääskysille, västäräkeille, kaikelle mille nyt vaan voi, mutta Kira ei saa siihen koskea eikä varsinkaan piipata.


Sisällä Wubbaa ei voi enää vapaana riistana pitää. Kira tietää mikä on "isosiskonsa" ärsylistan TOP 10 ykkönen. Kun silmä välttää, se nappaa Wubban ja ving-ving-vinguttelee sitä karkuun pinkoessaan, Tara  sauhua korvista nousten perässä päristen.

Joten, siinä sitten tuskaillessani siellä M&M:ssä kaikkien piipittävien ehdokkaiden joukossa huomasin yhden vallan merkillisen otuksen; Äänettömän piipittäjän.

"Hear Doggy- lelujen sisällä oleva vinku muuntaa äänen ultraääneksi jota ihmiskorva ei kuule. Koira saa siis nauttia lelunsa vinguttamisesta täysin rinnoin ilman, että omistajan tarvitsee sitä kuunnella. Pehmeä plyysi tuntuu mukavalta koiran suussa, ja innostaa sitä leikkimään. Vihdoin vinkulelu josta te molemmat voitte pitää!" 

Siis joo, eihän tääkään Taralle tai siis Kiralle passaa, koska Tara oletettavasti koirana kuulisi tämän äänettömän vingunnan, mutta hiipipä mieleen ajatus että tämähän on nähtävä! Rutistellessani äänetöntä piipittävää pallokalaa kuuli oma ihmiskarvakorvani vain äänen PPHHhhHhhhhh... Pesunkestävänä skeptikkona epäilen kyllä SUURESTI juuri tätä kyseistä ultraäänisoundia. Ihan mahdottomasti olisi tehnyt mieli tämä ostaa ja testata Taralla.

Nyt kun M&M:n mainos putkahti niin perinteiseen- että sähköiseenkin postilaatikkoon, muistin mokoman palloveijarin taas... Pitäisiköhän ottaa se testiin...? ;)


Phii. Tämäkin hemmo saa Taran hepulin valtaan. KUKA PIIPPAA!?!?

2 kommenttia:

  1. Meillä on Mustista ja Mirristä tollanen Hear Doggy käärme, kyllä se taitaa toimia :) meillä tuo Rontti rrrakastaa vinkuleluja ja samalla lailla "vinguttaa" tuotakin niinkuin muitakin vinkuleluja, jauhaa sitä käärmeen päätä missä se "vinku" on :P

    VastaaPoista
  2. Vau, aika villiä! Tai niinhän se on että koira kuulee, kaikenlaista paljon enemmän kuin me, mutta tuntuu hassulta kun omiin korviin vaan sanoi *pphhhhh* :D Mutta ehkä sitten säästän (ainakin vielä) vähän rahaa ja jätän (ainakin toistaiseksi) tämän kokeen tekemättä. :P Kira varmasti olis haltioissaan, Tara ei varmasti, ainakaan jos joku muu pääsisi ultraäänisoundeilemaan ;)

    VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!