Kira vs. Rappuset, 1-1

Epun laumasta uusin tulokas Tito♥
Wo-Hoo! Nyt saa vähän tuulettaa! Eilen kun oltiin cityrehveillä Eppu The Bodyguardin kanssa, rappuset, ne omituiset kulkemista hankaloittavat keksinnöt, sujui alaspäin ihan tosta vaan! Epun häntähinauksessa tosin hyvinkin pitkälti oltiin mutta silti! Ylöspäin kiipeillessä aavistus pientä epäröintiä oli mutta hienosti sekin hanskattiin, Epussa on selkeästi suurta vetovoimaa!

Nuoriherra Eppuherra on kyllä mainio vetomies, se lunkisti handlaa kaiken, ei ressaa, hermoile eikä häslää, menee vaan cuulisti kohti uusia seikkailuja. Aivan verraton esimerkkikoiruus kaupunkielämää maalaismimmille esittelemään. (Ja okei, annettakoon nyt muutama pointsi myös Epun ihmiselle. ;) On nimittäin helppoa mennä ja olla, kun tietää että ihmisellä on homma ja erityisesti se oma koira, hanskassa. Kaikki jotka tietää, tietää mitä tarkoitan.)

Ja koska rappuset oli sitten pitkälti melko pikkujuttu, riitti kaksijalkaisille enemmän huomiota, olisi ollut oikein mukava Kiran mielestä vähän kysellä kuulumisia ja noin. Laitan vielä tämän kuitenkin UAIT:n (= uusien asioiden innokkas tutkiminen) piikkiin, kyllä se siitä, kun maailma tulee tutummaksi.

The Nenä
Ainoa vähän hapan ilme tuli kun autot menivät ihan vierestä ohi, pitivät mokomat kovempaa melua, paljasta asfalttia vasten nastarenkailla rapistellessaan, mitä viimeksi. Se vähän laittoi korvia luimuun. Silti mieli oli kuitenkin hyvä ja reipas, automatkat sujui hienosti ja vielä ennen kotipihaa koukattiin Epun kotona moikkaamassa lauman uusinta jäsentä Titoa. Luulen että molemmat vierailijat, itse allekirjoittanut että Kira Koiruus olivat aika haltioissaan tästä tenavasta. Tätä tiibetiffiä minäkin uskalsin jo halia, se hurmasi kyllä täysin, niiiiin kauniit nappisilmät ja piiiitkät silmäripset ♥ Ja miten rohkea pikkuvintiö höystettynä silti tuolla isompien kavereidensa Mr. Coolguy - asenteella!

Sitten olikin aika suunnistaa kotiin, olin aika varma että neiti pikkuharmaa olisi ollut kokolailla väsy toimintarikkaasta päivästä, (aamulla normi peltolenkki, päivä ulkosalla pihapuuhissa, peltopalloilua poseerauksien merkeissä iltapäivällä kun kummityttö poikkesi kameransa kanssa piipahtamassa, ja kaupunkikävely vielä  iltasella) vaan ei se puhti ihan nollille enää mennyt, ehkä iltauni tuli vaan vähän sikeämpänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!