Manipuloitsijat

Piti avautua ihan reilumman kaavan mukaan tänne menetyksen draamastani, kirjoitin jo pitkät jorinat mutta ehkä aika teki taas tehtävänsä ja draamakruununi meni jo kaappiin, seuravaa kertaa odottamaan.

Mutta mitä siis tapahtui, no; Eilen illalla, viikon totutteluajan jälkeen, nuori tulevaisuuden toivo hyppäsi MUN tuuninkikaaraani, MUN paikalle ja ajeli lipuvasti pois. Kyllä, kyllä se kirpaisi. Olihan sillä nimikin. Uskollinen, upea, rakkaudella pidetty ja laitettu, viha-rakkaussuhteessa eletty myrkynvihreänkultahippuinen kaarani Räyhä löysi uuden kodin vaikkei edes myyntiin vielä ehtinyt. Mä niin ajattelin että tää on MUN auto mummoikään asti. Automaattikin kun kerran oli. No Kira ja Räyhä ei vaan tulleet juttuun. Räyhä ei oikein tykännyt olla koirankuljettimena ja Kira ei tykännyt Räyhän takapenkistä. Paha paikka mutta minkäs teet.

Elli Elegance siis saapui, Siitä Kira ja Tara tykkäsi heti (Jengipetturit!) ja Elli koirista. Räyhä sai pois koiravaatteensa ja stailattiin vielä viimeisen kerran hienoon kuntoon. Hyvään kotiin se pääsi, joka toivottavasti malttaa ajella siististi!


Koirat on taitavia manipuloitsijoita, ei muuta voi sanoa. Ne haluaa ruokaa, ne haluaa ulos, ne haluaa äksöniä, ne haluaa rapsutuksia, ne haluaa oman auton... Ja tämän kaiken ne tekee vain katsomalla vetoavasti silmiin.


Ps. Tämän myötä myyntiin joutaa perheeseen, jossa koirat eivät ole vielä kehittyneet näin taitaviksi mielenvaikuttajiksi, Allside-takapenkin suoja, joka ei monenmontaa kertaa kerennyt käytössä kuitenkaan olla. Pesunkautta vielä ja sitten valmis uuteen kotiin. Postausta ko. suojasta löytyy tästä ja itse tuote tästä. Tarjota saa jos tarvetta ilmenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!