Joku tietää...

... tiedätkö sinä? Miten blogin saa siirrettyä uuden tilin alle osoitteineenpäivineen?

Muuten on ollut vähän muuta, elämän syksyisiä tuulia ja perjantainkin reenit joutui väistymään. The koirankuljetinkin alkoi temppuilla. Niin sitä mentiin puolisen vuotta, vähän ylikin, vieraskoreus loppui ja kalliiden osien vaatiminen alkoi. Kotona koirat porskuttaa arkeaan silti täysillä. Ne on mainioita. Tuntuu ettei niillä oikein huonoa päivää olekaan. Satoi, paistoi, tuuli, oli tyyni. Niillä on aina aihetta iloon. Se ilo tarttuu aina hetkittäin, väkisinkin. Kyllä se on totta että koirilla on terapeuttinen vaikutus.

Taralla on jotain rupea oikean yläluomen kohdalla ja siitä vähän ylempänä otsassa... Ei nyt mitään ihottumarumbaa sitten kiitos vaan. Putsaillaan ja katsotaan,  joskos päästäisiin vaan sillä. Muuten se on voinut hyvin, ontumiset ja jäykkyydet on tiessään. Uskon Supplexin voimaan. Tara syö sitä jatkuvasti, Kira kuureina. Purkki kestää ja kestää. Ylläpitoannostuksella hinta on varsin huokea muihin tuotteisiin verrattuna. Vanhempieni koiruuksilla, jotka ovat blogissakin tassutelleet pariin kertaan, on testikäytössä Nutrolinöljy. Mielenkiinnolla kuulostelen kokemuksia. Sen verran tyyristä öljyä kuitenkin, ettei ole tullut testimieleen kun ei ole tarvetta Supplexin pelittäessä hyvin. Avoimena ja mielenkiinnolla silti kaikkeen uuteen.

Ainiin. Kira ja Tara sai postia, Helsingistä asti. (Kiitos vaan lähettäjälle!) Ovat olleet aktiivisia. No, niin kauan kun ei ala postimyynnistä tulemaan kausiväreissä olevia koiranmantteleita tai uutuusleluja laskuineen, ei ole hätää...

Alla vielä pari kesäistä kuvaa, sarjaan niputettuna. Alkoivat liikkumaan. :) Niin ja linkki tärkeään uutiseen. Hyvä Roima!


5 kommenttia:

 1. Asetukset -> Muu -> Blogityökalut -> Vie blogi...
  Aiotko hukkaan mennä?

  VastaaPoista
 2. Eiiii, kun haluaisin koirut ja hevoset omiin pokseihinsa ja plokeihinsa. :P Tolla pääsin jo pitkälle, aika pitkälle ainakin mut osoite ei kai millään seuraa uuteen perässä? En tiedä onko kuitenkaan vaivanväärti muuttaa omaan poksiin => uuteen osoitteeseen ja hukata vielä kaikki lukijat samalla? =/ Ei ehkä päivän paras idis, ellei joku keksi miten osoitekin seurais vierellä mukana...?

  VastaaPoista
 3. Kato miten Rakkimuksen blogista pääsee Piskimuksen blogiin, se on siellä Rakkimuksen blogin yläreunassa se linkki. Piskimuksen blogi on kuitenkin oma erillinen bloginsa jolla on osa osoite. Käy kurkkaamassa ja katso mihin osoitteeseen joudut, osa Rakkimuksen yläreunan rivistä siis menee Rakkimuksen muille sivuille ja osa omiin blogeihinsa. Jummarratko?

  VastaaPoista
 4. Kävin klikkailemassa ja jymmärsin, mutta kun nimimerkillä "mikään-ei-riitä" on asialla, niin... Täähän on tuon meidän kaviojoukkueen, HEPSIS Teamin alla oleva tili, siksi se virnuileva keltainen poninpääkin aina tulee jos kirjautuneena kommentoin jotain jonnekin. Nyt haluaisin sen tilalle tuijottavan koiran ja suoran-pelkän linkin tähän plokiin, eli ei osoitteenvaihtoa ollenkaan. Jos meen irroittaa tämän pois keltaisen ponin valtakunnasta, häipyy meidän ainauskollinen-osoitekin! :( Ja sehän ei käy, edes keltainen virnuileva poninpää ei siihen pysty!

  VastaaPoista
 5. AAAAAaaaa, kato vanha ymmärtää hitaasti :D
  Mä luulen että mulla on konsti miten kierrät tuon. Jutellaan kun nähdään.

  VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!