Ilmainen = järjettömyystila?

Ei vieläkään kuvia, sorry! Sen sijaan sormet polttelee aiheesta, joka sai taas silmät suurenemaan aidosta ihmetyksestä. Nimittäin; MUSHIN ilmainen liha-ateria kampanja. Jos nyt en ihan väärin muista, 4.9. MUSH ylläripyllärinä päätti laittaa jakoon syyskuun ajaksi ilmaisia 800g:n uutuus - MUSH B.A.R.F. Vaisto® Starter -aterioita, joilla on barffaukseen siirtyminen tehty mahdollisimman helpoksi.

Homman idea oli heidän sivuiltaan valita myymälä josta aterian lunastaisi ja täyttää tiedot. Sen jälkeen sähköpostiosoitteeseen tuli kuponki koodilla, jolla ruuan saisi ko. liikkeestä lunastaa, 7 päivän aikana.

Aika kiva kampanja mielestäni, varsinkin uuden tuotteen lanseeraamiseen. Toki itsekin kävin kurkkimassa ilmaisen perään, vaikkei meillä nuo pienet pallerot tulisikaan viikkomenyy-listaan kuulumaan, sen verran köyhää jengiä tämän tassukansan huoltojoukot ovat että isommissa, huokeammissa satseissa piti lihat metsästää. 800g pussukasta irtoaisi kuitenkin jo yhden ateriakerran osio kahdelle kolmiokorvalle, kevyenä päivänä, (saavat siis 400-500g lihaa/pv/kuono) ja koska tämä uutuus oli ilmaiseksi tarjolla niin mikä jottei. Ja pikkukoirillehan tämä oli erinomaisen tervetullut vaihtoehto varmasti.

Etsin siis kartasta, noin viikko sitten kun itse tämän bongasin, tietysti lihakauppaamme Dog Sport Centeriä Raisiosta. Ei ollut. Höh. No, ei voi mitään. Eipä silti käynyt mielessäkään laittaa MUSHille suuremman luokan avautumiskirjettä että tästähän tulee mulle ja mun koirille mielipahaa kun ei mun kaupasta ilmaisateriaa saada! Tarjolla kun kuitenkin oli mm. Turussa liikkeitä joista ateria olisi ollut mahdollista noutaa. Joten kiva juttu, annetaan muille, nou haard fiilings.

Kunnes nyt, tänään 7.9., lauantai aamuna, kahvikupposen kera, menin fasebuukin sivuille ja seinältä pompsahti silmiin myös MUSHin päivitys. Siinä pahoiteltiin ilmaisaterian sovelluksen toimimattomuutta IE:ssä (Käyttääkö joku sitäkin vielä oikeasti? Sinä? Iiik, vaihda ihmeessä vaikka Firefoxiin tai Chromeen, tulet yllättymään positiivisesti! ;) ja oli annettu selkeät ohjeet, miten toimia jos kuponkia ei saanut lunastettua. Yksi vaihtoehto oli laittaa ihan perinteikästä sähköpostia ja odottaa kuponkia. Ja todellakin siis pahoiteltiin asiasta mahdollisesti aiheutunutta haittaa. Oookei... Pahoiteltiin jos joku joutui näkemään aavistuksen enemmän vaivaa ilmaisen (paino sanalla ilmaisen) tuotteen eteen...? Sehän on ystävällistä, etten sanoisi...

Jostain syystä sitten jämähdin lukemaan kommentteja, joita ilmaisateriaa kärkkyvät olivat MUSHille jättäneet. Tässä kohtaa silmäni alkoivat todellakin viimeistään aueta aamurähmistä. No olihan siellä muutama ystävällinen kiitoskin joukossa mutta suurin osa tuntui olevan kritiikkiä jos mistäkin. Mulla ei oo tulostina, mitäs nyt, miten aiotte asian hoitaa??! (MUSHin varmaan pitäisi nyt lahjoittaa myös kasa ilmaisia tulostimia... Vaihtoehdoksi oli tarjottu myös kännykästä kupongin näyttämistä, sähköpostin kautta. Ainiin, kaikilla ei ole vielä mahdollista mennä kännyllä sähköpostiin. Eli jaappa arvoisa MUSH myös varuiksi kasa älypuhelimia ja niihin käyttöopastuskurssit ilmaisjakelun päälle.) 

Mun koira ei ole koskaan syönyt raakaa lihaa, joka onkin aika ällöttävää että sellaista pitäisi edes antaa. Hain kuitenkin tämän ilmaistuotteen eikä koira sitä halunnut syödä. Nyt joudun heittämään sen roskiin!!!! (Niin. Ilmaisen perässähän on aivan pakko mennä ja kun se oma pupsi ei ilmaista arvostanut, heitettiin se sitten roskiin ja kritiikkiähän piti tietysti antaa.) 

Aika ei riittänyt kupongin lunastamiseen, sen takia kun ei kaupungille lähdetä!!! (En tiedä oliko jotain muuttunut, mutta ajaksi annettiin 7 (seitsämän!) päivää käyttää kuponki sen sähköpostiin saapumisesta. Se on viikko? Jos viikossa ei ehdi hakea niin se on kyllä sitten vaan voivoi ja oma tappio. Vaikka MUSH olisi antanut ajaksi vuoden, olisi joku siitäkin valittanut, kun unohti ja löysi lapun kolmen vuoden päästä.)

Se oma myymälä puuttui listasta, voisitteko nyt heti päivittää senkin listaan. (Kaikki jälleenmyyjät eivät ehkä halunneet lähteä kampanjaan mukaan. Se mikseivät halunneet, en yhtään enää ihmettele kun näitä "avautumisia" luki. Kaikki eivät ehkä vaan jaksa... Ihankuin omakin pää alkaisi tässä jo kohtapuoleen jomotella...)

Sivu ei toimi!!! (Niinpä. Sen sekunnissa saattaa rynnätä muutama muukin sinne sivulle, ilmaista hakemaan. Se voinee tehdä pienen kuormituksen palvelimelle ja saada sivun jumiin. Kampanja ei lopu tällä sekunnilla, olisikohan mahdollista kokeilla vaikka huomenna uudelleen? Tai kävikö mielessä että se omakin nettiyhteys tai joku fläs-asetus saattoi tehdä kepposet...?)

Laitoin sähköpostilla tiedot 10min sitten enkä ole vieläkään saanut kuponkia!!!?!?!?!??!!!111 (Joo, muutama muukin saattoi laittaa. Voi olla että pieni hetki kestää, ymmärrän että se on rankkaa mutta koita kestää!)

Ja vaikka mitä. Siis jumprahuiti mikä röyhkeys!? Joku tarjoaa jotain kivaa ilmaiseksi ja saadaan palkaksi kitiseviä, lähes hysteerisiä ihmisiä, minäminäminä, mun aikataulut, mun liike, mun koira ei tykkää, millä ootte aatellut korvata nyt mun vaivan kun hain ilmaisen pussukan ja tähän meni mun aikaa, vaivaa, bensaa ja koirallekin tuli mielipahaa kun tarjottiin jotain uutta mikä ei ollutkaan sen suosikkijuttu, hanhenmaksapalleroiden jälkeen.

No oma uteliaisuus senkun kasvoi, oli pakko testata itsekin, miten huono tämä nyt kertakaikkiaan sitten olikaan (ja tietysti ilmaisen peräänhän toki myös!) joten poikkesin sivuilla uudelleen kurkkaamassa olisko se mun liike kuitenkin tullut mukaan ja olihan se! Eikun kuponkia koukkimaan. Sivu toimi erinomaisen hyvin ja kuponki tupsahti lähes heti sähköiseen laatikkoon.

Däämmmm... Mistähän  nyt keksisin valittaa... Ainiin! Jes, keksinpäs! Siitä, että tuote sisälsi nautaa! Siis Tarahan jäisi tästä ilosta nyt paitsi ja saisi pahan mielen, koska ei voinut maistaa näitä pikkuisia kivoja lihapalleroita! Miettikää nyt, Kira tilaisi menyylistaltaan lastenateria-annoksen, MUSH Vaisto Starter-ilmaislihapallerot muusilla. (Muusi maksullinen!) Mitä ravintolani Taralle voi tarjota?! Tylsän (maksullisen) sisäelinsopan? Voi mikä piippaus ja itku tästä mahtaakaan syntyä, kyllähän siis MUSHin pitäisi nyt jotenkin lepyytellä Taran mielipaha ja valmistaa sille ihan oma Nauta-Free Starter-ateria. (Ja koska tässä plokissa ei huumorintajuttomia lukijoita edes voi olla, en vaivaudu mainitsemaan että tuo kaikki ja vähän muukin jo yllä, on ironiaa...)  

Että voihan myötähäpeä sentään sanon minä, joka hiljainen kuitenkin olen. Se on kuulkaa ihmiset ihan turha kuvitella kohta saavansa yhtään mitään edullisesti tai jopa ilmaiseksi, koska siitäkin aina valitetaan, rutistaan ja kitistään + vaaditaanpa vielä korvauksia. Toisaalta tämä ei ole ensimmäinen eikä valitettavasti varmastikaan viimeinen vastaava, johon tullaan törmäämään. Esimerkkinä vaikka yrityksen tarjoamat kahvepullat. Tullaan 100km päästä kahvepullalle, kun kerran ilmaiseksi... Pulla on rusinapullaa... Voisiko saada rusinattoman kun rusinoista en tykkää? Nypitään rusinat pois ja heitetään ne yrityksen lattialle. Mennään uudelleen jonoon ja pyydetään sitä pahaa rusinapullaa vielä toinenkin pala, sekä kotiinviemisiksi pari palaa lisää...

Mää en kestä...

PS. Arvoisa MUSH - vaikka itsekin sain murinakohtauksen kun ensin meinasitte ne isot pötköt eliminoida, kiitän ettette näin tehneet. Kiitos myös ilmaisateriajaosta, Tarankin puolesta. Me arvostetaan tätä. Tara saa jotain muuta herkkua, kuten sitä sisäelinsoppaa, vaikka se maksaakin. Se tykkää siitä kuin hullu puurosta. Kaikkia vaan ei voi eikä pysty eikä pidäkkään miellyttää. Annan teille ilmaisen vinkin (josta ei oteta kritiikkiä vastaan); Seuraavaksi antakaa ilmaisateriat vaikka Romanian löytökoirille. Olen aika varma että ne osaavat arvostaa eivätkä kritisoi... Kiitos.

PPS. Te, jotka osaatte tätä arvostaa, skrollatkaahan ylös (joo, sori vaiva!) ja menkäähän klikkaamaan tuota ihan ylhäällä ollutta kuvaa, saatte tekin ilmaisaterian MUSHilta.

2 kommenttia:

  1. Buaaaaah. Tää oli tosi hauska kirjoitus. Laita Muschille !

    VastaaPoista
  2. ;)

    Menin muuten uudelleen lukemaan noita ilmaispussukoiden noutajia, sama rumba jatkuu! Teki tiukkaa etten jo sinnekin kirjoittanut pari sanaa, huh huh...

    Mahotonta meininkiä...

    VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!