Superlaji

Lahjattomat treenaa! -Sanos Kira ja ilmaisi 1-hajut neljässä piilossa vimpalla NW-kurssilla!

Töpselikärsä nappasi heti ekan hajupiilon pikkiriikkisestä mustasta tarrasta, mustasta tuolista. Itse ohjaaja kun olisi kiikarit melkein tarvinnut että olisi tarran edes nähnyt.

Toinen piilo oli "tiiliseinä" ja pienen kovaäänisen tuhinan jälkeen haju paikallistui. Ihan huisia, sanoi  myös Kira ja oli ihan liekeissä! Kolmas oli pikkiriikkinen vanutuppo matossa, löytyi. Neljäs olikin jo vaikea. Piilossa oli enemmän kaikkea, tuolia, roskiksia ja muita esteitä. Pari roskista oli käännetty ympäri ja niissä oli puolessa välin reikiä. Kira lähti tehokkaasti ja tarkkaan etsimään, jumittui vähän roskikseen muttei jäänyt koska ei merkattu. Etsi ja ilmaisi jo turhaantumista pienesti, pyysin jatkamaan. Siinä kohden hajukoutsi sanoi että kyllä se tietää missä haju on. Sitten tiesin minäkin; Siinä roskiksessa...

Hitsiläinen. Olisi pitänyt merkata ja palkata vaikkakin ilmaisukohta ollutkaan ihan 100%. Meni Kira vielä kerran uusiksi mutta paljon innottomammin. Pääsin kuitenkin palkkaamaan hajulla ja toivon ettei ekan kerran ohjaajien hudeilla olisi kovin isoa osaa motivaation suhteen joka taasen oli lähtenyt jo laskuvireeseen. Ilmeisesti haju tuli roskiksen alareunasta, viileän lattian tasolta. Näin sen ilmaisi myös kokeneempi nenäkoira. Vähän harmitti, niin hyvää työtä ja vimpan palkkaus meni mönkään. Toivon että Kiran hippusen laskenut vire kieli vain jo pientä väsymystä eikä tympeää mieltä löydön oikea-aikaisesta palkkaamattomuudesta.

Mut ai että se on taitava! Ja erityisesti siksi, ettei me oltu treenattu kotona yhtään yhdelläkään kerralla! Enkä ole tästä ylpeä vaan hävettää tunnustaa, mutta toisaalta nyt päätin etten kasaa siitä enää syyllisyyttäkään, koska Kira treenaa ihan täysillä harjoituksissa ilman kotitreenejäkin. Treenataan kotona tietysti kun ehditään ja nyt on pakkokin kun ohjatut jäi väliin, mutta treenataan sitten kun ehditään, ilman ressiä.

Hyvä laji on kyllä tämä, ohjaajakin saa vaan olla ja pysyä hiljaa.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!