Nopein toimitus ikinä!

Ihan pakko on hehkuttaa nyt kulkukoira.com - putiikkia, oli nimittäin ehkä nopein toimitus ikinä!

Vihdoin ja viimein toteutin, jo noin aika tasan kolme kuukautta sitten saaneeni ajatuksen hyvästä auton takapenkin suojasta, ja tilasin sellaisen sunnuntaina 30pv. Tilausvahvistus kopsahti heti sähköpostiin ja seuraavana päivänä sitten jo seurantakoodikin. Tänään, keskiviikkona, eilisen pyhän jälkeisenä päivänä, kännykkä taasen piippaili viestiä jossa ilmoitettiin paketin olevan noudettavissa postista!

Oli pakko tavata tekstari vielä toistamiseen, olin varma että siinä on maininta paketin noutamisajankohdasta, joka on vaikkapa 4.1. ja siitä eteenpäin, mutta ei. Siinä luki että paketti on noudettavissa. Nyt. Heti. Hämmästyttävää.

Kerran kun tilasin ulkomailta, aika kaukaakin itseasiassa, hevoskampetta ja valitsin hitaamman ja halvemman toimitustavan, ottivat yhteyttä ko. myymälästä ja varmistivat että haluanko varmasti toimitustavan jolla paketin tänne saaminen voi kestää jopa kaksi viikkoa... Vastasin että kyllä kiitos, täällä meillä Suomessa se on ihan normaalia että toimitus kestää ainakin sen kaksi viikkoa, ja niinhän se onkin, normaalisti. Täällä nimittäin on "muutamia" nimeltä mainitsemattomia hevosvarusteliikkeitä joiden toimitusaika on kahdesta viikosta useampaan kuukauteen. Että kyllä tällainen "pyhäpäivätilaus - lähetys - pyhäpäivä - nouto" - nopeus sai kertakaikkiaan raapimaan tikkuja päästä. Miten jollakuilla VOI kestää useampia kuukaisia jos joillain homma onnistuu parissa päivässä?!

Ja itse tilauskohteestakin vielä sitten pari sanasta, eli tosiaan kyseessä nyt vihdoin ja viimein se Allside-takapenkin suoja, jota todellakin jo joskus lokakuun alussa havittelin. Olen aina ollut vähän hidas tekemään päätöksiä, jahkailen ja pähkin, mutta sanotaanko niin että se yksi kerta YÄK-kää siivotessa, kipakassa syystuulessa, sormet kohmeessa, pitkin auton jalkatilaa, penkin ja ovenreunoja, riitti. (Ja tässähän siis nousee sivuillekin suojalärpäkkeet, eli koira kaikkine YÄK-käineen pysyy "kaukalossaan".) Uhmasin vielä jonkunaikaa ko. asiaa, mutta Kiran antama pieni varoitusmuistutus viimereissulla, vaikkakin kohdensi pahoinvointinsa suoraan keskelle suojattua penkkiä, auttoi tekemään nopeita ratkaisuja. Lisäksi huomasin, siinä edullista korvaavaa suojaa puunatessani, että se oli kulunut jo paikoin lähes puhkiasti. Ja vaikka näin olikin, haluan silti antaa Bilteman varsin edukkaalle vaihtoehtoistuotteelle hyvät pisteet, kyllä se ihan oivasti palvelee varmasti monia takapenkin tassulaisia.

Hiukan jo hypistelinkin uutta, tulevaa suojaa ja ensivaikutelma vaikutti kyllä laadukkaalta. (Saksalaista alkuperää, mitä muuta siis voisikaan olla kuin laadukasta ;) Paksummalta/kestävämmältä ja ei niin liukkaalta. Oli klipsia ja tarraa sekä vetskaria. Huomenissa varmaan koitan asennella paikalle ja tietysti sitten vielä itse pääkäyttäjät testaavat vielä, jonka jälkeen voidaan antaa se lopullinen lausunto. Toistaiseksi kuitenkin tosi tyytyväinen ja edelleen hämmästynyt toimitusnopeudesta. Että 10 pointsia ja papukaijamerkki Kulkukoira.comille, suosittelen!

Noppa! ©Kennel Wheel´s
Ps. Ompas muuten i h a n hirveä mäyriskuume, liekö jotain tämän jouluflunssan jälkitauteja. Ei vaan, onhan se ollut jo kauan ja menin tietysti liittymään pahapahan fasen mäyrisryhmään ja siellä toistaan hienompia mäyriskoiruuksia, tällä hetkellä pahiten riivaavimpana ehkä Pikku-Noppa, kotia vailla, voijee... Ostin viime viikonlopulla alennusmyynnistä T:lle ja K:lle parit uudet pannat, ja samalla kotona huomasin että mukaan oli tarttunut samaa sarjaa myös ihan pieni panta! Tuumasin että se on varmaan sitten Nopan panta? En saanut osakseni ihan hirveen ymmärtäväisiä katseita. Höh. Eikö pieni koira pidä olla joka koiraperheessä? Niinkun meilläkin on aina ollut? Mähän voisin ottaa sen mukaan vaikka töihin päiviksi, niin ei tarvis ees täällä hukkien kanssa oleilla?

Tai no voisko joku täällä lähellä majaileva tarjota Nopalle kodin, lupaan toimia hoitotätinä aina (usein!) tarpeenvaatiessa...? ;)

1 kommentti:

  1. Voihan Noppalainen kun hän on hiano! Siitä sitten uusi mäykki kun pantakin kerran jo on.
    Sulla on se piänen koiran kaipuu, mutta kun mulla on ison. Toisaalta nää neljä rajottaa sitä ison hankkimista aika tehokkaasti, missä se sitten nukkuisi, meidän sängyssä ei ole yhtään tilaa enää...?? Mun päällä tietysti sitten ;D
    Katotaan sitten joskus, jos meille sellanen iso koirakin tulisi. Sellasesta tiibettiläisestä olen haaveillut...

    VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!