Toisenlainen perhe

Juttua pukkais mutta kun nyt käy aivot vähän hitaalla (joka tosin ei liene ylläripylläri kellekään) niin höpistään jostain muusta, vieläkin. Eilen illalla nimittäin heppahevonen sai ruokatorven tukoksen, jo toista kertaa (edellinen oli kesällä) ja nyt sitten tehdään perusteellinen selvitys mistä johtuvat, loppukuuhun torstaille siis klinikka-aika. Samaisena iltana alkaa Kiran jatkokoulukin.

Tänään oli hevosilla kengitysilta ja huomenna on LÄMPÖKAMERAKUVAUS! Hevosilla siis. Erittäin mielenkiintoista! Ko. henkilö on tehnyt myös koirille näitä kuvauksia joiden kuvatuksia voi katsella tästä. Ehkä valotan vähän tännekin fiiliksiä, kun tapahtuma on suoritettu. Torstaina on taas kengitys, pienempien hevosten vuorona. Aikas hevospainotteisia iltoja tällä viikolla siis.

Vaan se hevosista tälläpuolen, nyt on pakko tuoda esiin blogi joka on koukuttanut ihan armotta. Nimittäin Jofli. Blogi kulkee pääosin Welsh corgi cardigan-lauman mukana, mutta ehdottomasti itse jäin koukkuun luettuani koskettavan tarinan siitä, miten pieni, urhea corgi Ella otti orvoiksi jääneet sakemanninpennut omakseen. Lue tarinan alku tästä ja varaa iso kasa nenäliinoja. Katso myös uusin postaus tästä, varaa vieläkin muutama nenäliina mutta varaudu myös pentukuumeiluun... Herttainen video pikku Ella-Emosta kuuden saksanpaimenen ylpeänä varaemona. Ihmeitä tapahtuu... ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!