Se vuosikin sitten vaihtui..

Tosiaan. Nyt sitten on joulut ja vanhat vuodet jätetty taakse ja taas voisi tehdä suuria suunnitelmia tulevaan mutta kaipa se on parempi olla tekemättä. Tai ainakaan kovin suuria, pieniä tavoitteita sensijaan on varmasti hyvä olla jotta on jonkinlainen suunta, mihin pyrkiä.

Mitä sitten menneenä vuonna tapahtui koirarintamalla, loppujen lopuksi aika isoja asioita. Kira tuli ja Tiina meni koiraenkeliksi. Tara taas yllätti koko kotikatsomon ollessaan niin suopea uudelle tulokkaalle vaikka alku olikin varovainen. Nyt saa jo olla vähän puolustamassa sitä, kun on niin kiltti harmaalle riiviölle, saisi joskus sanoa vähän painavammin ettei kaikki repimiset ja roikkumiset ole kyllä ihan niin jees-juttuja.

Mitä suunnitellaan tulevaan, varovaisia suunnitelmia, jotta ei kaikki mene mönkään mikäli mutkia matkaan tulee. Kiran pentukouluun tuli pieni tauko mutta tarkoitus olisi jatkaa taas loppukuusta, tottiksen alkeilla, jos työ saadaan olemaan haittaamatta tärkeitä harrastuksia. Tässä välissä koitetaan olla ahkeria ja treenata itse edelleen.

Ja muuten noin lähitulevaisuuden suunnitelmia; Kovasti houkuttelisi viedä Kira uimaan kun niinkin hieno juttu kuin koirauimala tänne lähelle on saatu! Ehkä eniten asiassa houkuttelee se, että näkisipä koiranalku taas jotain uutta ja ihmeellistä. Paitsi että uskoisin että se vois olla ihan kivakin juttu, sen verran pentuna tuntui olevan hauskaa kun pääsi ojaan juoksemaan.

Hampaita tippuu suusta huimaa kyytiä, alkujaan mietin että saadaankohan yhtään hammasta talteen, siis tältä harmaalta riiviöltä, ja seuraavana päivänä lattialle tippui yksi aivan käsittämättömän pieni hammas, jota ihmeteltiin koko porukalla. Sitten niitä alkoikin tipahdella ja talteen saatiin useampikin. Hammaspuolella on vähän tunkua, tuplakulmureita tällähetkellä mutta myös muilla sisarruksilla joten seurataan vielä hetki ja toivotaan että tipahtelevat loputkin poistoon joutavat. Eli siis tilanne näyttää vähän tältä, lainaan tätä mainiota kuvaa, jossa tilanne hyvin näkyy, kuin velipoika-Pasonkin (arvaat varmaan kumpi ;) suussa.

Paso ja kaverinsa Keijo ©Kennel Wolf Magic

4 kommenttia:

 1. vitsi ois kiva tulla mukaan ottaa kuvia jos viet kiran uimaan. Meijä koira ku on nii nössö että se ei ikinä kesäsin ees ui, ni harvemmin nähny uivaa koiraa :D

  VastaaPoista
 2. No mut ilmanmuuta Kiralle kelpaa messiin myös privakuvaaja, sehän oiskin aika hienoa ikuistaa ekat polskimiset! :D Koitetaanpas siis saada sellanen aika joka passaa sullekin! ;)

  VastaaPoista
 3. hehe juu :D vähään aikaa ollukkaa kuvailees ku hautajaisii, ni ois siinäki haastetta:D

  VastaaPoista
 4. Hukkiksella on kulmurit ylhäällä peräkkäin, ei siis noin vierekkäin. Tolleen vierekkäin ne oiskin varmaan aika tehokkaat, puruvoima vois olla aika hyvä ;D
  Meillä on niin tiukan oloisesti se yks ylimääräinen hammas kiinni, että vien suosiolla Hukan eläinlääkärille, ettei mun tarvi enempää siitä hermoilla ;)

  VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!