Limited edition

Mätsäreitä on aika usein arki-iltaisin ja aika vähän viikonloppuisin. Ainakin täällä huudeilla. Koska meillä on oma sammaleiden varisteluvaihe menossa, olisi yksi vaihtoehto piipahtaa sellaisissa. Parissa on käyty ja mikäli homma säilyy vähemmän tiukkapipoisena ja totisena, kuten niiden tarkoitus kai onkin, on ne mukavia koirakansan kokoontumispaikkoja.

Bongattiin Kiran kanssa sitten yksi, sopivan läheltä, sopivaan aikaan. Kiire meinasi silti tulla, viime minuuteilla ehdittiin paikalle. Onneksi aikataulu oli vähän venynyt paikanpäälläkin eikä kiirettä sitten enää ollutkaan. Paikkana oli Naantalin Teljentien kenttä, kylpylän vieressä. Paikka oli kokolailla ihan erinomainen, riittävän iso, hyvät parkkikset vieressä, vesipisteet... Meri..

Trick & Treatit, koirien englanninlakuja ;) 
Meri tosin puhalsi varsin navakasti pariin otteeseen hyvät sadealueet alueen ylle, mutta onneksi vain muistutellen, minkälainen ilma myös voisi olla.  Loppujen lopuksi ilma kuitenkin oli ihan hyvä.

Oltiin isoissa aikuisissa joissa tuomarina Wirmon Vipeltäjien Johanna Kuparinen ja koiria oli jos minkämoista. Siellä sitten kipitettiin ja seisoskeltiin. Kira hanskasi homman kivasti, oli kuulolla ja ihmetteli jotta mitäs ihmeellistä tämä tällainen touhu taas on. Eka kierrokselta sinisiin, sinisten ekakierrokselta jatkoon ja toiseksi! Oho.

Palkinnot oli komeat, hienot pystit ja ruusukkeet oli varattu sijoittuneille sekä naposteltavaakin jota varmasti itse starat arvostivat eniten. Kiva päivä, ystävällistä porukkaa. Kira sai taas vastailla mistä on kotoisin koska harmiton harmaa hengailija. Sorry, limited edition -Sanoi Kira. ;)

2 kommenttia:

  1. WAU - onnittelut, hienolle koiralle & emännälle! ♥ Minäkin harkitsin että pitäiskö oikein tuon oman metsäläisen kans käydä jossain mätsärissä... ja pelätä että lähteekö tuomarilta käsi kun tulee hampaita kurkkimaan! :D No, ehkä siellä on niin paljon muuta ihmeteltävää ettei ehdi edes huomaamaan tuomarin läsnäoloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan, mätsäreihin mekin vielä uskaltaudutaan niin kyllä tekin! Hampaat on aika henkilö ja koirakohtainen asia että sinällään onhan se arvelluttavaa jos niin iholle vieraan pitää tulla! ;) Menkää ihmeessä, Viski on komea miäs! :)

      Poista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!