Synttäripärinää


Blogikirjoituksen arvoinen asia. Eilen käytiin Kiran kanssa lääkärissä ja kun oltiin reippaita, seuraava ovi lääkäristä menikin lelukauppaan. Sieltä sitten sai valita lelun ja Taralle kans tietty, syndelahjan. Hirveen vaikeeta kun hyllytolkulla leluja. Meillä vaan se pieni lelulaatikko ja täällä näin paljon... -Sanoi Kira.

Mut löyty sieltä ne rakkaat röhköpehmikset. Niitä on parit ollut ja mennyt. Näissä röhköpilli, joka on aika hupaisa, toimi noin 15min. Pallot on sentään edelleen ehjät. 

Onnea vielä kaikille muillekin B-pennuille, Taran siskolla onkin juuri uusia pikku-Pommeja jaloissaan, ehtivät sentään syntyä vähän aikaisemmin kuin emonsa!

(Alakuvassa röhköpallot, reipas lekurissakävijä, synttärisankari ja narupallo, jonka Kira sai aikaisemmin koulukaveri-Nooalta lahjaksi)

5 kommenttia:

 1. ONNEA PÄRISIJÄLLE !!!

  Pallot edelleen ehjät? MITEN?!?! Mä ostin meille tollaset ja ne kesti ehkä neljä minuuttia ja sit ne oli teurastettu tyhjiksi.
  Aika hintavia minuutteja ;)

  VastaaPoista
 2. Pärtsääjä kiittää! Joo, on ne ellei sitä röhköpilliä lasketa. Ehkä miähillä on se luontainen "Mitä tää on syänyt" -purkaa ja tutkia tarve voimakkaampi? Nuat on nyt kolmannet, kyllä ne aika pitkään joo kestää, niinku tavallaan. Tyyriitä ne on, tähänkin kestoonsa nähden, saatika lyhyempään. Koitin Kiralle ehdottaa että jos jotain muuta, edukkaampaa ja kestävämpää, mut nou. No, niistä kyllä tykätään sen lyhyen elämän eestä kovasti ^_^

  VastaaPoista
 3. Maailman parhaita palloja, meillä kestäny niin hyvin
  ääntä lukuunottamatta että oon pessy koneessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, teillä pidetään vielä nätimmin Röhkiksiä mitä täällä! :D Vaikka on nuo vielä edelleen ehjät *kopkop*, ääntä lukuunottamatta. Tara kiittää onnitteluista! :)

   Poista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!