Myydään!

No ei nyt sentään koiruja! ;) Ei ikinä, vaikka miten testaisi narunjatkeen hermoja, vaan;

Takapenkin hieno suoja & treenitasku vailla koteja!

Oikeasti *superhyvä* takapenkin suoja. On ns. kaukalomallinen, eli oikeasti suojaa etupenkkien takaosan, takapenkkien etuosan sekä ovien sivut! Vahvaa kangasta, hyvät kiinnitykset. Joitakin kertoja käytetty kun Kira oli pieni. Uutena 79,50e. Lue lisää tästä

Sekä hieno, kaikilla herkuilla oleva sakemannitreenitasku kokoa S (reilua kokoa). HelsiTaren taattua kotimaista laatua. UUSI, ostin kun halvalla (22e. ovh 40e.) sain, mutta treeniliiviä tekis kuitenkin enempi nyt mieli;) Molemmista saapi rohkeastikin tarjota, jos tarvetta on!


5 kommenttia:

 1. Siis kyllä mä muuten mutta toi saku on niinq väärän värinen. ;) Paljonko tuon treenitaskun lantiomitta on, varmaan jotain 110 cm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe =D Tunnustettakoot että ajatuksissa pyöri vähän sama! Mut THE rotubrode ja edullinen hinta... Ei pystynyt vastustaa ;) Mäpäs mittaan tämän huomenna ja paan sulle inffoa! Parempi kuva löytynee tän linkkihirviön takaa; https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/p960x960/10636524_945025492179958_2067514410639361876_o.jpg

   Poista
  2. Nii notta nii, voisin minä tämän ostaa jos se vaan päälle mahtuu, epäilen kyllä että S-koko ei mene. Kai siinä on koko takaosa yhtä isoa taskua että mahtuu vaikka patukka sinne?

   Poista
  3. Voi hittolainen, unohdin mittalaisen, sorry! Meen juurkohta iltatalliin, mitta lymyää siellä, siks unohtunutkin ;) Helsittaren sivuilla oli että S-koko vastaa juur tuota 110cm, mut mää paan sen mitan tänne vielä tossa... Reilun puolen tunnin sisään! :)

   Poista
  4. No nyt; Kyllä se sen 110cm on tosta taskujen yläreunan kohalta kun mittaa ottaa, jos sää tuossa kuvassa Ledin kanssa pinkoot, niin menee varmasti! ;) Veikkaisin että housukoossa olis jotain 38/40? Ja juu, takana on sellainen kokomitan tasku, vaikka patukalle! =)

   Poista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!