Toiveita, ihmeitä ja järkkyäkin

Joulunaika on ihmeiden ja toiveiden aikaa... 
Toivo sinäkin mitä blogista haluaisit lukea, klikkaamalla sopivaa palluraa, tosta oikealta, kalenterin alta.
Rohkeasti vaan, ei jää mitään tassunjälkiä siitä mihinkään...
Tai voit tähän kommentoidakin, jos sopivaa palluraa ei löytynyt.


PS. Putsattiin äsken korvia. Nykyään aika harvoin, töhniminen kun on loppunut sitten sen, kun naudasta ja vehnästä luovuttiin. Taran kanssahan meinasi olla ihan tuskaa jo sitä ennen, korvien yöllisestä plätinästä kirjoitin joskus täällä. Onneks ei enää ole tuollaista. Mut joskus on pakko. Menin hakemaan tänään joululahjaleluja. Tulin takaisin korvanpuhdistusaineen kanssa. Ei leluja. Myyjäkin totesi että jo on ankea joulu sun koirillasi, saa vaan korvanpuhdistusainetta... En tiedä miten siinä niin kävikin, mutta onneks vielä ehtii, jos noi on vaan kiltisti...

Mutta takaisin siihen korvienputsaukseen. Se on kirosana koirille, molemmat inhoaa sitä kuin ruttoa. En ihmettele, eihän se varmaan kivaa ole, inhoaisin luultavasti minäkin jos korvaan jotain lorautettaisiin. Tänään Kira vaan osoitti sen selkeämmin kuin ennen. Se menee tosi vakavaksi ja saa tyranni-korvanputsaajan tuntemaan olonsa tosi syylliseksi. Sitten se lähes hyperventiloi hetken. Korvat sojottaa itään ja länteen ja haukkoo happea. Kaameeta. Luulen ettei se tiedä kaameemmasta. Varmaan sama fiilis kun mulla hammaslääkäristä. Ihan pelkästä ajatuksesta jo. Tarakin inhoaa, mutta kestää hokemalla selviämismantraansa. Se munkin pitäis opetella sinne hammaslääkäriin.

3 kommenttia:

  1. Tuttu juttu. Ledillä oli pennumpana hiivaa ja joku tulehduskin korvassa raapimisen seurauksena, ja tokihan se korvien puhdistus silloin ikävälle tuntuu kun on uutenkin kipeät korvat. Muut hoitotoimenpiteet ei aiheuta ongelmia mutta epäillessään että haen korvanpuhdistusaineen kaapista koettaa koira paeta piiloon.. Harmittaa, mutta onneksi ei tarvitse enää tehdä kuin satunnaisesti :)

    VastaaPoista
  2. Meillä muutoin rohkeahko poika juoksee piiloon. Itse asiassa jo sen kaapin avaaminen, jossa putsari on, saa Kingin pälyilemään epäilevästi. Tuo hammaslekurivertaus on aika osuva :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä ettei mimmit ole täälä yksin pelkojensa kanssa, rohkeutta siis kanssapelkääjille korvienputsaussessioihin! :)

    VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!