Hitaasti kehittyvä?

Äiti oli kaivellut kuva-arkistoja ja lähetti tällaisen. Ensin nauratti, mut sit alkoi vähän ottaa pattiin. Että miten hidasta tää kehitys oikein voi olla kun ei vieläkään osaa sen vertaa, että ois saanut ees sitä yhtä yhteiskuntakelpoisuusarvoa noille nykyisille korvaotuksille?

Toiset vaan kehittyy hitaammin. Vai miten se oli...?

Kuvassa on Zorro ja Kääpiö. Zorrosta Kääpiö ei muista kuin että se oli hieno ja se leikki armeliaasti joskus piilosta Kääpiön kanssa. Ja että sille annettiin oma rauha, kuten jokaiselle eläimelle tulisi antaa ja taata, kääpiöistä huolimatta. Fiksut omistajat, tällä Zorro Koiruudella siis.. ;) Zorro itse taisi olla ammatiltaan vartiokoiruus.

Tuo kehittyneisyys ei sitten oo ehkä kulkenut verenperintönä, taisi Zorro-koiran omistajilla olla huomattavasti enemmän meriittejä hankkineita koiruuksia kuin kuvan kääpiöllä. :D Mutta rakkaus kyseisiin kolmiokorviin on kulkenut, verenperintönä, hyvä niin. :)

(Kiitos Äiti kuvasta! :)



4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Rotumääritelmän mukainen keppihullu? ;) Tara ja Kira on harvinaisia saksanpaimentimia, ne ei keppejä keräile eikä kanniskele. Tosin ei ole opetettukaan, pallot ja pulikat suussa aina menevät. ^_^

   Poista
 2. Hei moro, mä muistan Zorron. Ja myös minä sain ihanan valokuvan Tuulalta, jossa olin minä ja irlis Jussi.
  Meillä samat koirasairaus murheet tällähetkellä. Tramppaksella reikä silmässä...Mutta paranee hyvin. Ei hätiä mitiä. Hauskaa kevään odotusta!
  - Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narunjatke ja tassupartio27. maaliskuuta 2015 klo 23.54

   Dogdealer!!! Ja voihan kurjuus, kuulostaa hurjalta :( Hyvä että paranee, pikaisia paranemisia Trampsulle! On tää kyllä sellasta, sairauksien oppilukuelämää näiden kanssa! Monta kertaa on pitänyt pistää sulle postia ja kysellä kuulumisia, olipas kiva että piipahdit täällä. Mainioita kuvatuksia on nuo arkistojen aarteet ^_^ Terkkuja sinne ja paranemisia sairastuvalle, taidan pistää oikein mailia lähitulevaisuudessa ja udella kuulumisia! Keväänootteluita myös toivotellen!

   Poista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!