Lausuntoja kuvista

Esimerkkikuvia eriasteisista lonkista näet tästä. Esimerkkikuvan Taran lonkistä näet tosta =>

Mä en ymmärrä näistä mitään mut en oo huolissani siitä. Jos eläinlääkäri antoi tälle lausunnon A/A tai A/B, liitto antoi B/C:n, tulee vähän olo, ettei ymmärrä ne pätevämmätkään...

Loput tuumasi että vinossa se ainakin on kuvattu ja vaikuttaa sekin tulokseen. Jos en väärin muista, mahtoikohan kustantaa 350e. (Lonkat, kyynärät (jotka oli molempien mielestä 0/0) ja selkäranka) 50e taisi olla se osuus, jolla sain kuukausien odotuksien jälkeen kuulla että koirani olikin mäsämpäi, mitä eläinlääkäri sanoi. 

Jos en olisi halunut virallisia kuvia, olisin säästänyt 50e ja omistanut parempilonkkaisen koiran. Sekin on minusta aika hassua...

No, vähän kärjistettyä mutta vain siltä osin, ettei B/C nyt mikään mäsä ole. Toisaalta parempiakin on että kyllähän se vähän... Pisti... 

Jos kukaan ei vielä arvannut mistä tämä kuvavaahtoaminen kumpuaa, Kiran pitäisi alkaa suunnata virallisiin kuviin. En yhtään tiedä minne vien. Sen verran jo tämä episodi harmitti. A) Eläinlääkäri sanoo jotain B) Liitto sanoo toista C) Loput sanoo vinossa ja siksi mitä sattuu + että liitosta sattuu usein vaan tulemaan ihan jotain muuta. (Miten sekin on mahdollista?!) ja vielä se huonoin eli D) Tiedonjanoinen köyhtyi tästä lystistä, josta jäi vain epäselvyyttä, muutaman saturaisen verran.

Hevospuolellakin kyllä samaan törmää. Eräs eläinlääkäri antoi nuorelle hevoselleni lähes tappotuomion, koska kuvissa näkyi jotain niin pahaa. Lähetin kuvat toiselle, Suomen parhaimmistoon kuuluvalle kuvienlukutaitoiselle tohtorille joka tuumasi, että anna nuoren kasvaa rauhassa ja jatkakaa sitten hommia taas. Ei siellä mitään ole. Eikä ollut. Paljon muuta vaivaa kyllä sitten olikin, muualla hevosessa.

Uskomatonta tuokin. Kehen tässä sitten luotat. Jos jollakulla vinkkejä, minne Kiran kanssa suunnistaa, otetaan mielellään vastaan.

Ps. Niin ja se pointti ei ollut se, että totuus olikin huonompi mitä halusin kuulla, vaan siitä että lausunnot voi heittää näin paljon kahden ammattilaisen kesken + että koira kuvataan vinossa. Niin kerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!