Hiljasta on osa II

Kyllä se vaan kuulkaa on niin että kun tulee kevät ja valoa, ei meinaa enää malttaa kirjoitella koneelle niin paljon. Ei välttämättä toisaalta mikään hyvä asia mutta toisaalta ehkä kuitenkin. Tuleepahan oltua ulkona karvakorvien kanssa enemmän.

Muutin nyt anonyymiyden täältä pois koska anonyymit englanninkirjoittajat ovat vallanneet koko sähköpostini. Onneksi Blogger bannaa ne suoraan täältä pois mutta tulevat kuitenkin sähköpostiin. Ansaitsisivat kyllä koirien perspureman kaikki maailman roska- ja virustyypit.

Taralla oli kuulo-off - hetkiä, se paineli rusakoiden perään ja sensellaista, ei kylläkään onneksi minnekään häviksiin asti, mutta kuitenkin. Vähän on muistuteltu että jos kuuro ei kuule, pitää alkaa asettamaan enemmän rajoja. Kyllä se kuuro on sitten alkanut taas vähän paremmin kuulla. Karvanlähtö on ollut sillä huisia, ja kun se on tuollainen "lyhytkarvainen", tuntuu että pohjavilla nousee ylös laattoina.

Kiran kanssa on reenattu vähän tottista joka päivä ja esineruutuakin hiukan. Se on sen mielestä huippuhauskaa. Nenäkoira. Kentällä ei ole käyty ikuisuuksiin eikä muuallakaan. Mut ei me olla unohdettu harjoitella, kertoo ehkä jotain se, kun illalla otin hevoselta riimun päästä ja sanoin sille vapaaaa! :)

MUN pallo

3 kommenttia:

 1. Jooh, ihan sama homma itellä noiden roskapostiviestien kanssa. Kivojen anojen takia tosi kurja juttu, mut kohta menee totaalisesti kuppi nurin ton maililootan sotkemisen kanssa, joten ehkä pakko tehä pian sama ratkaisu. :(

  VastaaPoista
 2. Mä tein ton saman jo jokin aika sitten ja heti tilanne rauhottu. Itse vihaan sitä tekstin tunnistus -tsydeemiä joten toivon että niin pitkälle ei tarvitse mennä.
  Jännä juttu muuten, että kun anona ei enää pysty kommentoimaan, niin olen saanut enemmän sähköpostia. Siis ihan asiallisia viestejä henkilöiltä jotka olisivat halunneet kommentoida anona. Outoa. "En pysty kommentoimaan anonyyminä vaan pitäisi olla nimimerkki, niin lähetänkin viestin sitten omalla nimelläni".

  Ja on muuten huomattu että HILJASTA TUNTUU OLEVAN !
  Perjantaisin olis hommaa, koittakaas joskus päästä edes visiitille :D

  VastaaPoista
 3. Nyt on sähköpostissakin hiljaista, ei tulee enää englanninystäviltä vuolaita kehuja ja kehoituksia käydä myös heidän sivuillaan ;)

  Joo... THE Kenttä on usein ajatuksissa, meillä molemmilla.... Nyt Kiraneidillä alkoi juoksemiset, eli toistaiseksi voidaan muutama perjantai kuitata sillä ;) Mut mä myönnän... Me ollaan nyt vähän turhan tuuliajolla... Jahka saisin nää muut kuviot raameihin niin ehkä sit pystyisi ajattelemaan vähän lisää ja eteenpäin taas :) (Mut kyllä me kotiläksyjä silti tehdään! Hepatkin kohta istuu ja seuraa...)

  VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!