Sairastupa

Yhdestä pääset, toista jo pukkaa. Vatsaepidemia rauhottui Kiralla nopeasti lääkärikäynnin jälkeen. Rippe ja Ykä lähtivät jatkamaan matkaa ja hyvä niin. Eivät ole tervetulleita enää tänne. Vielä pari päivää antibiootteja ja sitten on lääkekuuri ohi, tämän asian tiimoilta.

Seuraavaa epidemiaa kuitenkin ehti jo pukata päälle, kun eilen vasen silmä alkoi rähmiä ja illalla punottaa. Eikun päivystykseen, taas. Nyt todellakin tämä yö- ja pyhäpäiväsairastelukierre toteutuu. Menee jo pyhäpäivistä kaikki hohto, vaikka muuten olivat enemmän kuin tervetulleita.

No, on siinä se hyvä puoli ettei tarvi työnantajalle tehdä vapaa-anomuksia. Vaikka pitää kuitenkin, hevosellakin pukkaisi jo kontrolliaikaa jalan tiimoilta ja sinne kai edes ainakin toistaiseksi *kopkop* sentään normityöajalla. 

Minne ne hyvätuudetvuodet meni, tänne ei ainakaan.
*Huokaus*

4 kommenttia:

 1. Pirskuta tota tautiruljanssia. Teidän poppoolle ei sitten tälle vuodelle toivota lainkaan pyhiä eikä varsinkaan ylimääräisiä palkallisia vapaita vaan ainoastaan normi työpäiviä ilman ei toivottuja vieraita tai lekuriruljansseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, yks pirskuta. :( Tosta toivomuksesta en oo ihan varma vielä, jotenkin se kuulosti hyvältä, toisaalta ei... ;)

   Poista
 2. Piti miettiä hetken, että mitkä ihmeen Rippe ja Ykä, kunnes tajusin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ne tosi epämielyttävät tyypit. Hyvin röyhkeitä ja ylimielisiä. Kannattaa heti osoittaa vaan matkaan eteenpäin jos yrittävät piipahtaa kylässä!

   Poista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!