Hypnotisoitu

Hiljaiseloa mutta hengissä. Tiivistä silmiin tuijottelua. Sitä on tullut harrastettua Kiran kanssa. Välillä se on rankasti masentanut mutta sitten vihdoin tapahtui jonkinlainen käännekohta. Mahtavaa. \o/ Olisiko taistelun käännekohta tullut vastaan ja ehkä jo ohi? Ei vielä hehkuteta enempiä, ei uhmata mitään lakeja. Ootellaan vielä hetki, ihan vaan varmuudenvuoksi. Kortisonia meni lopulta suun kautta ja koko mieli meni vähän hassuksi. Janotti ja oli levoton olo. Nyt kortisonit on kuitenkin loppu, tippa ja rasva jatkaa vielä hetken, varmuudenvuoksi. Katsotaan.

10pv. piti mennä Univetin järjestämälle tuki- ja liikuntaelinvammat luennolle. No enpä sitten mennyt. Harmittaa. Jotenkin nää koiruudet joutuu aina tuon hevosharrastuksen sijaiskärsijäksi. Ärh...

Tässä vielä Teean bongaama video. Pitäis kyllä joskus kuvata näitä kahta myös, mitä ne täällä duunailee, työpäivän aikana... Toisaalta voi olla että tieto lisää tuskaa. Noi mietteliäät ilmeet tässä videolla oli kyllä ehkä koko videon suola :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!