Missä mennään

Hävettävän vähän tulee kirjoitettua kyllä tänne enää vaikka kyllä sitä juttua pukkaisi. Elämää OC-koiran kanssa, taas uudenlaista, ennen kokematonta. Tähystyoperaatio Aistissa tehty, pieni rustopala poistettu ja sairaslomaa vietellään. Ei saa liikkua - tai no se on sama asia kuin ei saa hyppiä, juosta, pomppia jne., 2vkoa. Ja sitten vielä sama litania, mutta saa kävellä 5min. päivä lisäten 5min. / pv. 4vko:n ajan.

Onko ohjetta noudatettu, noin Pennin näkökulmasta... Mitäs luulette. Ei mikään nuori, aktiivinen koira noudata ko. neuvoja. Miksi edes tällaisia ohjeita annetaan, miksei voi vaan kirjata että älä päästä irti, pidä remmissä, älä lenkitä ja koita pärjätä, tsemppiä!

Kahden viikon kipulääkekuuri loppui eilen, tänään ei enää illalla oteta nappia. Huomisesta saa kävellä remmissä hillitysti 5min. No mutta hyvinhän meillä on mennyt. Suolisto kesti operaation ja kipulääkkeet (Previcox, jota ei meinaa saada mistään, onneksi oli jemmassa Pennin edelliseltä käynniltä ja jo etukäteen toimivaksi sille todettu) Ei vatsa priima ole, mutta tilanteeseen ja menneisyyteen nähden melkein on.

Penni käyttää jalkaa normaalisti, haavat parani hyvin, polvi ei tunnu vaivaavan. Niin ja hei! Nivelrikkoa ei vielä ole! Toistaiseksi siis hyvin kaikki! Silti on vaikeaa olla miettimättä elämää vaikka puolen vuoden päähän. Mitä siellä odottaa. Ja miten hukkaan aika on mennyt. No, onhan meillä aikaa. Parikin vuotta tehdään vähän enemmän töitä ja Penni on vasta kolme. Pitää vaan mennä sinne ruohonjuuritasolle, teinikoira-ala-asteelle.

Tänään käytiin THE Kentän parkkiksella ihmettelemässä. Päivän tavoite oli saada molemmat olemaan autossa melko hiljaa toisen ollessa ulkopuolella ja ottamaan edes vähän kontaktia siihen autokuskiin. Done. Se onnistui. Vaikka tätä tehtäisiin nyt seuraava puoli vuotta, jotain pientä aina lisäten, olisi sekin jo jotain eikä kuitenkaan olisi jalan päälle. Pieniksi se on pilkottava toisinaan.


Kiran kanssa mennään huomenna fyssarille, se oli juoksujen aikaan taas huono takapään liikkeistään, mutta on nyt parempi. Mennään kuitenkin kun peruutusaika saatiin, tuleepahan tarkistettua mikä siellä SI-nivelen alueella on tilanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!