Verenpaine nousee...

... heti, kun väki ihmettelee mitä kamalaa siinä nyt on että sitä Pepiä pitää irti ihmisten ilmoilla, kun se ei kerran mitään tee. (Ennenkin oon aiheesta vuodattanut, lue siitä tästä lisää, jos et oo jo lukenut)

Yks ilta kotiin ajellessa joku mimmi oli jonkun porderkolliensa kanssa kävelyllä, ilman remmiä tietysti, pyörätiellä. Vähän matkan päässä oli vanhempi mies jonkun sellaisen "kaikensyöjä"koiran kanssa. Tää portsu pinkas tän koiran- ja ihmissyöjärodun luo ja mitä tapahtui? Mies otti oman koiransa viereensä istumaan ja katsekontaktiin ja tämä, varmasti omistajansa mielestä niin hyvin hanskassaan oleva portsu loikki ja hyppi ympäri miestä ja koiraansa. Miehen koira oli kiinni, vaikka sokeakin olisi nähnyt sen omaavan huomattavasti paremman hallinnan. Tässä tapauksessa taas oli portsimimmin onni ettei se miehen koira tehnyt mitään vaan tyynesti luotti omistajaansa. Ei olisi ollut mikään ihme vaikka olis vähän kulmureita kokeillut, vieraaseen iholle tunkeavaan koiraan. Sit oltaiskin taas saatu ilttisotsikot, miten ihmissyöjäkoira lähes söi jo viattoman ja niin valloittavanihanan iloisen portsun. Joopajoo.

Okei. Jos se Pepi ja kumppanit pysyy näin, kun tässä videossa, vierelläsi, tilanteesta huolimatta, sit voit pitää sitä irti mun puolesta.


4 kommenttia:

 1. Kävin lukasemassa tuon tarinan mitä teille oli joskus käynyt.
  Meille kävi vanhan koiran kanssa myös kerran niin lenkkeillessämme kodin läheisellä yleisellä tiellä (asumme siis maalla), että läheisen talon pihasta juoksi rottweileri ja suoraan meidän koiran kimppuun kuin yleinen syyttäjä. Jimi raihnaisine polvineen oli aika vastustuskyvytön sillä hetkellä kun nuori rotikkauros hyökkää niskaan. Omistaja onneksi juoksi paikalle ja yritti ottaa omaa koiraansa pois meidän koiran niskasta. No, eihän siitä mitään tullut kun koiruus vaan murisi omistajalleen ja näytti hampaita. No, sit haettiin paikalle koiran isäntä ja johan koira totteli. Mietin vaan että mahtoiko koiruus saada kotona selkäänsä.... Omistajien selitys asialle oli vaan se, että kun se heidän koira pitää sitä yleistä tietäkin tonttinaan. No aijaa, pitäskö se koiruus ehkä sit pitää remmissä jos ei pysy omalla pihalla. Meilläkään ei ole pihaa aidattu, ja koirat on tähän mennessä pysyneet hyvin pihassa, mutta IKINÄ en jättäisi koiraa ilman remmiä siihen pihaan jos en itse ole kokoajan vahtimassa.
  Tuon pennun kanssa en uskalla mennä edes lähelle sitä tietä, paitsi sit kun isäntä on mukana.....
  Ikäviä tapauksia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia selityksiä sitä näemmä löytyy ihmisiltä :(

   Poista
 2. Ekana toki tulee mieleen miten nuo sakut on koulutettu. Kun vasemmanlaitimmainen meinaa nuuhkaista vastaantulevaa naista ja siitä huomautetaan, näyttää reaktio äkkiseltään "ANTEEKS ANTEEKS EN TARKOTTANU!!" mutta voihan toki kyseessä olla vaan tosi pehmeä koira jolta moinen reaktio tulee pelkästä pahasta katseesta, eikä siitä että on koulutettu rankaisemalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosta oli tuolla paljon keskusteltukin ton videon alla, moni tuumas samaa että aika nöyränä seuraa... Toisaalta vinkeessä vietissä tuollainen lauma vois olla jo vähän eri mallilla tuossa ;)

   Eikä toi nyt varmaan ihan koirien kivaa ulkoiluhetkeä vastaa, ehkä siirtymisiin ihmisten ilmoilla, ja muutoin saavat liikkua vapaammin (hope so!) Mut noin ajatustasolla, ihan ookoo pitää irti kun koira *pysyy* lähellä, vaan voiko siitäkään olla 100% varma ja miksi se hihna on niin vaikeeta napsauttaa kiinni varmistukseksi roikkumaan siihen välille... Mun mielestä vois olla joku sakotusmeininki jo, irtipidettävistä koirista. Niin paljon niistä on seurannut pahaa ja vahinkoa ja kuitenkin se itse koira on taas kaiken tappelun välissä kokolailla syytön kuitenkin. :(

   Poista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!