Häkitys

Mitä sinä olet mieltä?


Alkuperäinen lähde löytyy tästä

4 kommenttia:

 1. Jos häkin mitat on 137 x 92,5 x 100,5 cm niin miten ihmeessä siitä saa alle neliön tilan? Tuo nimittäin on yksi esimerkki jättikoon "näyttelyhäkistä". Meillä se kyllä on varastossa kun ei ole tarvetta, mutta puutuinpahan sivuseikkaan. Kyllä sellaisessa pikkupuudeli köllisi ihan tyytyväisenä päiväunet! Muutoin olen kyllä jatkuvaa häkittämistä vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Meillä oli huone rempattu "pennunkestäväksi" (tai ainakin yritetty) aikanaan, häkityksestä ei siis ole kokemuksia. Jatkuvasta häkityksestä samaa mieltä, ei oikein kuulosta reilulta touhulta se.

   Poista
  2. Luin vielä tuolta sivulta toisenkin kirjoituksen, Antihäkitys-kampanja, ja pakko oli palata tänne vouhkaamaan asiasta kun kävi ärsyttämään. Onkohan molemmilla naisilla nyt jotenkin huono matikkapää vai vanhentunutta tietoa myytävistä häkeistä?

   "Säännöllisesti koiriaan kertoi häkittävän 14 henkilöä eli reilut 4 prosenttia vastaajista. Heistä reilu puolet piti koiraansa häkissä 5-10 tuntia päivittäin. Kyselystä ei käynyt ilmi, minkä kokoinen häkki vastaajilla oli, joten ei voida sanoa rikkoivatko nämä henkilöt lakia. Suomessa ei kuitenkaan ole yleisesti myynnissä edes yhden neliömetrin kokoisia häkkejä, joten todennäköisesti vastaajat olivat säilöneet koiransa laittoman pieniin häkkeihin."

   Hyvällä asialla ovat, mutta faktat on nyt pielessä. Ja aina kun faktat on pielessä tulee kirjoituksiin tietty jeesustelun maku. Kiinnostaisi tietää miten joku edes saisi sakun tai vielä isomman koiran mahtumaan alle neliön kokoiseen häkkiin, kilon paloina?

   Poista
 2. "Ja aina kun faktat on pielessä tulee kirjoituksiin tietty jeesustelun maku." - Tää on niin totta. Huvitti myös vähän tuolla FB:ssä erään sakemanniryhmän turinat tästä aiheesta, en tiedä miksi mulle tuli mieleen hevospuolen HT-nettipalsta... (Heppaihmiset tietää ehkä mistä puhutaan;)

  VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!